Štai 10 Holivudo padangės žvaigždžių, kurių grožis ir žavesys spigina smarkiau už kaitrią vasaros saulę. Jos atskleidžia, kokius kremus, kaukes, maisto produktus ar kitus naminius grožio ritualus naudoja.

UMA THURMAN

DEMI MOORE

Nemanykite, kad gražuolės aktorės plaukai - tai netikra sintetinė kupeta. Ji kiekvieną savaitę duše atlieka svarbų ritualą - tepa plaukus medaus ir kiaušinio trynio kauke. Demi sako, kad labai veiksminga!

CINDY CRAWFORD

Ši įspūdinga moteris niekada neleidžia, kad išsausėtų jos veido oda. Kremų jai neužtenka, tad gražuolė sugalvojo dar vieną metodą - ji sumaišo po pusę litro riebaus pieno bei mineralinio vandens ir masę supila į purškiklį. Tik pradeda traukti žandus - tuoj ji puola ant savo odos purkšti stebuklingą skystį.

JULIA ROBERTS

Su kuo valgote majonezą? Įtariu, kad su mėsa, kiaušiniais, daržovėmis. Štai Julia sugalvojo patobulintą šio produkto panaudojimo būdą - ji majonezu per savaitę kelis kartus tepa plaukus (naudoja kaip kaukę).

ZOE SALDANA

Ši aktorė tiesiog yra priklausoma nuo baltymų kaukės. Ji maišo kiaušinį su šlakelių citrinos bei šaukštu arganų aliejaus ir gautą masę keliais sluoksniais tepa ant veido. Šią procedūrą Zoe kartoja 2-3 kartys per savaitę. Kas paneigs, kad jos oda neatrodo tobulai?

KATY PERRY

Nors Katy dar tik 30 metų, tačiau ji jau rimtai susirūpino mažomis mimikos raukšlelėmis, kurios lyg grybai po lietaus pradėjo dygti ant jos žavaus veido. Ji rado puikų kovos būdą - maišo kiaušinio baltymą su migdolų aliejumi ir tepa ant veido.

ANGELINA JOLIE

Juoduosius ikrus seksualioji aktorė ir valgo, ir tepa ant veido. Nors tvaikas po tokios kaukės dar ilgai juntamas, tačiau ikruose gausu jauninamųjų medžiagų (omega-3 riebiųjų rūgščių ir fosfolipidų), taip pat - ji efektyviai drėkina išsausėjusią odą. Tiesiog skanus Angelinos grožis!

MADONNA

Popmuzikos karalienė nagais įsitvėrusi laikosi į savo jaunystę. Ir nors manoma, kad jos sąskaitoje ne viena plastinė operacija, ji giriasi, kad kasdien naudoja paprastą, bet neprastą kaukę. Jos pagaminimas labai nesudėtingas: 6 šaukštus alyvuogių aliejaus, šaukštą rožių vandens bei 30 g bičių vaško sumaišykite iki vientisos masės ir tepkite ant veido. Kaukę laikykite maždaug 15 min.

JENNIFER LOPEZ

Jennifer labai mėgsta kavą, todėl dažnai ja pasimėgauja. Dabar kava jai apima daugiau nei tik gėrimo sąvoką. Gražuolė dainininkė visą kūną šveičia kavos tirščiais, sumaišytais su medumi.

EMMA WATSON

Filmuose apie Harį Poterį išgarsėjusi jaunoji aktorė turi nedidelę grožio problemą - jos veido oda itin sausa. Tačiau ji nesikremta ir naudoja paprastą drėkinamąją kaukę iš dviejų trintų bananų, sumaišytų su dviem šaukštais medaus. Ją ant veido Emma laiko apie 30 min.