AVINAS

Sekse Avinas ypač aktyvus. Šie žmonės yra karšto kraujo, tačiau kartais jiems koją pakiša labai stiprus egoizmas, todėl net lovoje jie visada nori dominuoti. Akivaizdu, kad išlieka pavojus, jog šio ženklo atstovai gali įsivelti į santykius, kuriuose nėra dvasinio ryšio.

Nuo Skorpiono ir Jaučio, kurie mėgsta ilgalaikius lytinius santykius, Avinai skiriasi tuo, kad jie tai daro labai greitai. Lytinio akto metu Avinas taip šėlsta, kad jo partneriai kartais mano, jog jis baigs jam nesulaukus orgazmo. Šio ženklo vyrai sekso metu skleidžia įvairiausius garsus, nesigėdija rėkauti. Jei moterys labai įsiaudrina, užmiršta, kas yra stiprioji lytis ir imasi viskam vadovauti.

Marso valdomos, šios karingos asmenybės - vyrai ir moterys - patys renkasi partnerius, juos užkariauja ir daugiau nepaleidžia. Avinai tokie neprognozuojami, kad niekada negali žinoti, kaip jie elgsis ir lovoje, ir buityje.
Akivaizdu viena - jie visada nori lyderiauti, nugalėti, agresyviai veržtis į priekį.

JAUTIS

Manoma, kad Jautis - pats jausmingiausias zodiako ženklas. Žmonės, kuriuos valdo Venera, mėgsta švelnumą, apsikabinimus, ilgas glamones. Šio ženklo žmonės - puikūs sutuoktiniai. Moterys būna geros ir rūpestingos žmonos, o vyrai - atsidavę ir ištikimi. 

Kadangi Jaučio ženklui ypač svarbūs pinigai, finansiniai santykiai turi didelės įtakos ir jo lytiniame gyvenime. Būdamas finansiškai stabilus, Jautis nesižvalgo į šonus. Tačiau, jei jam nesiseka, jis gali paguodos ieškoti svetimoje lovoje.

Po Jaučio ženklu gimę žmonės - visiškai netvardomi. Lytinio akto metu jie dažnai elgiasi itin impulsyviai. Manoma, kad Jaučius labiausiai traukia Merkurijaus valdomi ženklai - Mergelės ir Dvyniai, kurie gali pasiūlyti turtingą seksualinį repertuarą.

DVYNIAI

Merkurijus - artimiausia Saulės planeta, todėl viena jo pusė visada būna aukštos temperatūros, o kita nemato Saulės ir jos temperatūra žemiau nulio. Šie šilumos ir šalčio kraštutinumai puikiai apibūdina permainingą bei dvilypį Dvynių seksualinį elgesį. Jų aistros taip susijusios su protiniais procesais, kad jų nuotaika, nuobodulys ir susidomėjimas skatina lytinius santykius. Galima sakyti, kad Dvyniai turi labai daug chameleoniškų bruožų.

Nesuvaržyti Dvyniai išbando įvairiausius lytinio akto būdus, bent jau vieną kartą. Juos sunku šokiruoti ar išgąsdinti. Tačiau jie nėra agresyvūs ar linkę dominuoti, todėl dažniausiai leidžia pasireikšti savo partneriui. 

VĖŽYS

Tai pats chaotiškiausias zodiako ženklas. Besikaitaliojant nuotaikoms, jis lengvai gali atsidurti intriguojančių seksualinių žygdarbių verpete. Bet jeigu yra stipriai įsimylėjęs, Vėžys padarys viską, kad patenkintų mylimojo troškimus. Jam nesvetimos jokios lytinio akto formos. Šio ženklo moterys dažnai vyrus užkariauja mamišku elgesiu ir begaliniu rūpesčiu. 

Vėžio ženklo moterims patinka jaustis gležnomis, silpnomis, įsivaizduoti, kad per kiekvieną lytinį aktą ji praranda nekaltybę. Nors vyrauja nuomonė, kad Vėžiai yra itin kuklūs ir drovūs, tačiau seksualiniuose santykiuose atgyja jų vidiniai žvėriukai, jie puola į kitus kraštutinumus ir elgiasi itin agresyviai.

LIŪTAS

Liūtas, Ugnies ženklas, paprastai būna itin jausmingas ir aistringas. Jis lengvai pasiduoda savo seksualiniams potraukiams ir būna aistringas, karštas, laisvai vertina santykius bei seksą. Tačiau jis retai išdrįsta išbandyti naujus kelius, to daryti neleidžia jo puikybė, nors pagunda dažnai užvaldo protą. 

Liūtas gali labai stengtis dėl jį dominančio asmens, tačiau jis visada laikysis taisyklės: aš tavęs noriu, bet jeigu tu manęs nenori, tai ir man tavęs nereikia. Vyras Liūtas visada nori parodyti, koks jis šaunus, pabrėžia, jog yra geriausias iš visų meilužių. Jis niekada negalvos tik apie save, jo prioritetas - patenkinti ir partnerę. 

Ir vyrai, ir moterys labiau vertina tvirtus, švelnius ir ilgalaikius santykius, o ne agresyvų seksą. Kai jiems atrodo, kad surado žmogų, atitinkantį jų seksualinius, dvasinius bei intelektualinius poreikius, ilgai negaišta ir pasineria į meilės aistras. Jei Liūtai nusprendžia su partneriu skirtis - tai bus neginčijamas ir neatšaukiamas sprendimas.

MERGELĖ

Šio ženklo žmonės meilės malonumuose dažniausiai būna palyginti šalti ir santūrūs. Manoma, kad Mergelės tik vieną kartą gyvenime atsiduoda svaiginantiems nuotykiams, dažniausiai dar būdami labai jauni. Po pirmojo nusivylimo meile dauguma šio ženklo atstovų pradeda stoiškai, analitiškai vertinti jausmus. Baimė nusivilti geriausiai paaiškina Mergelės požiūrį ir į meilę, ir į seksą. 

Kai Mergelė randa kontaktą su kita lytimi, ji retai būna nuoširdi. Manoma, kad po šiuo ženklu gimę žmonės - tikri snobai, todėl labai išrankūs. Daugelis jų suvokia savo šaltą santūrumą, ir stengiasi pademonstruoti prieraišumą, suteikia aistros savo meilei, kad išsaugotų taiką bei harmoniją. Jos negali pakęsti išpūstų meilės išraiškų ir nemėgsta ilgų glamonių. Todėl ir seksas su Mergele tikrai neprilygs karštųjų zodiako ženklų išdaigoms. 

SVARSTYKLĖS

Šio zodiako ženklo atstovai su savo antrosiomis pusėmis dažnai elgiasi ne kaip su žmonėmis, bet kaip su meno kūriniais. Tačiau kam gali patikti tokie santykiai, kai tik žiūrima, bet rankomis neliečiama? Glamonės ir fizinis artumas Svarstykles laikui bėgant pradeda erzinti. Jiems daug aktualiau jų nuostabi išvaizda, žavesys. Akivaizdu, kad šie žmonės kilę iš meilės - Veneros - planetos. 

Grįžkime prie lovos reikalų. Nereikia manyti, kad Svarstyklės visai nesidomi seksu, paprasčiausia joms daug svarbiau dvasinė meilė, kartais fizinį artumą jos traktuoja kaip šiurkštų (ypač moteriškosios lyties atstovės). Aišku, be lytinių santykių šio horoskopo ženklo atstovai negyvena, tačiau reikėtų leisti jiems patiems nuspręsti, kada tuo užsiimti.

Astrologinė statistika rodo, kad daugelis praėjusių laikų kurtizanių - gimusios po Svarstyklių ženklu. Na, o apie vyrus teigiamas kitas dalykas - po šiuo zodiako ženklu slepiasi labai daug homoseksualų.

SKORPIONAS

Skorpionas - tikras seksualumo įsikūnijimas! Astrologai teigia, kad būtent šis ženklas valdo lytinius organus. Marso įtaka lemia tai, kad jų seksualinis apetitas tiesiog nepasotinamas. Skorpionai nejaučia jokių moralinių ribų, nes jie seksą vertina kaip dviejų nepriklausomų žmonių neįpareigojančius santykius. Seksas - jų gyvenimo varomoji jėga, kuri suteikia labai daug pasitikėjimo savimi ir noro veržtis į priekį kitose gyvenimo srityse. 

Skorpionams lengva pamesti šeimą, nuklysti ar įskaudinti mylimą žmogų. Jie dažnai būna užvaldyti instinktų. Visi kiti zodiako ženklai labai vertina Skorpioną meilužį. Jis turi tokios patirties ir sugebėjimų lovoje, kad abejingų tikrai nelieka.

ŠAULYS

Šauliai būna dviejų tipų: vieni - atsidavę šeimai, idealistai ir itin romantiški, niekada neišduodantys savo antrosios pusė, kiti - ieško tobulybės, todėl daug blaškosi tarp meilužių, idealizuoja meilę, bet retai ją randa... 

Pirmasis, idealistinis, Šaulio tipas tobulai įsivaziduoja visas gyvenimo sritis, aišku, ir seksualinį gyvenimą. Jis pripažįsta, kad jei jau myli, tai jo jausmai tokie tyri, stiprūs ir romantiški, kad ta meilė tik dar truputėlį patobulinama seksu.

Antrojo tipo Šauliai - nenurimstantys meilužiai, virpantys iš laimės dėl kiekvienos seksualinės pergalės. Jie paprastai vienu metu rezga net kelis romaniukus, o ir šeimoje negali ramiai kurstyti meilės židinį su vienu žmogumi. Šauliai nuolatos dairosi į kitus priešingos lyties žmones. 

OŽIARAGIS

Dėl Saturno įtakos, Ožiaragiai dažniausiai būna drovūs ir santūrūs. Jų aistra ne tokia akivaizdi, kaip, pavyzdžiui, Skorpionų, o santūri ir užmaskuota. Jie seksualiniuose santykiuose pradeda eksperimentuoti ir atsipalaiduoja jau gerokai vyresniame amžiuje - maždaug nuo 30-ies metų. Į meilės santykius jie žiūri iš pinigų ir jėgos pozicijų. Ožiaragiai nemoka meilikauti, intensyviai demonstruoti savo susidomėjimą ir simpatiją. Į santykius šio zodiako ženklo atstovai dažnai žvelgia lyg į paaukštinimo darbe siekimą. Šaltumas ir santūrumas jiems dažnai pakiša koją, todėl tikroji meilė ateina tik vyresniame amžiuje.

Labai mažai Ožiaragių sugeba suderinti romantinį ir seksualinį savo asmenybės aspektus, šios dvi sferos nuolat konfliktuoja, neleisdamos atsiskleisti ir sužibėti kito žmogaus akyse bei širdyje. Ožiaragių ledinę širdį galima ištirpdyti švelnumu, atsidavimu ir besąlygiška meile. 

VANDENIS

Vandeniai visada ieško naujovių, įdomių žmonių, nori išbandyti ne vieną partnerį, pasisemti patirties. Juos skatina seksualinių partnerių įvairumas. Nors aplinkiniai juos dažnai vertina neigiamai, prabyla apie jų amoralumą, tačiau Vandeniams tai nė motais. 

Po šiuo zodiako ženklu gimę žmonės dažnai dvejoja, ar jau metas vesti (ištekėti), ir dažnai šeimos kūrimą atidėlioja iki paskutinės minutės. Tačiau jei vis dėlto karštai įsimyli ir ryžtasi žengti prie altoriaus, tai būna santykiai visam gyvenimui.

Moterys Vandenės retai išlaiko tradicinius lyčių skirtumus ir lengvai tampa meilužėmis. Vyrai yra gana neišrankūs, jų reikalavimai renkantis seksualinę partnerę nėra labai aukšti. Jiems seksas dažnai asocijuojasi tiesiog su biologiniu poreikiu, kurį būtina patenkinti.

ŽUVYS

Žuvys stebina savo išrankumu, joms surasti idealų partnerį - sunkiausia gyvenimo užduotis. Dažnai nutinka ir taip, kad jos pernelyg ir nesistengia jo ieškoti. Žuvys dažnai nesutaria su savimi dėl sekso fizinių aspektų, nuolat ieško dvasingumo ir dažnai sugadina santykius dėl abejonių, pasimetimo bei šaltumo.

Tačiau Žuvys nori būti mylimos ir rasti jų vertą antrąją pusę. Jų širdis trokšta žmogaus, kuris būtų kantrus jų seksualiniams kaprizams. Pavyzdžiui, jos gali lyg niekur nieko nutraukti gražius santykius, jei jaučia, kad lovoje ne viskas jas patenkina. Jei partneris jų norus puikiai išpildo, jos pasiners į šeimyninį gyvenimą, nesižvalgydamos atgal.