Apie jūsų laimės suvokimą galima spręsti ir iš zodiako ženklo.

AVINAS

Kas tau yra laimė? Kai tave supantys žmonės jaučiasi patogiai, yra laimingi, neturi tau jokių priekaištų. Visada svajoji visiems įtikti ir sulaukti daug pagyrų.

Patarimas: Tau puikiai tinka Coco Chanel pasakyta frazė: „Man tas pats, ką manote apie mane, nes aš apie jus negalvoju iš viso.“ Jei kiekvieno žmogaus akyse ieškosi pritarimo ženklų, niekada nejausi visiškos laimės ir atsipalaidavimo.

JAUTIS

Kas tau yra laimė? Tau laimė susideda iš mažų dalykų, smulkmenų. Moki džiaugtis tave supančiais žmonėmis, vertini kitų dėmesį ir pastangas, mėgaujiesi tuo, ką tau suteikia likimas.

Patarimas: Nereikia gręžiotis atgal - palik praeityje klaidas, kurių esi padariusi. Pamiršk žmones, kurie yra tave įskaudinę, paniekinę, pakenkę. Likimas jiems už visą blogį atlygins. Jei visą laiką grįši į prisiminimus, negalėsi prasmingai ir laimingai gyventi šiandien. 

DVYNYS

Kas tau yra laimė? Visada širdimi trokšti turėti mylimą žmogų, su kuriuo kartu galėtum žengti gyvenimo keliu. Šeima - tai didžiausias laimės šaltinis, o atsidavęs vyras - raktas į tavo atsipalaidavimą, gerą nuotaiką ir šypseną.

Patarimas: Gyvenime būna visko: ir šalto, ir karšto. Geriausia  – rasti aukso viduriuką. Žinoma, to neišmokstama per dieną ar dvi, bet verta to siekti. Puikus pavyzdys ir įkvėpimas – kinų išminčiai, kurie ragindavo žvelgti į gyvenimą tarsi beždžionėms, nuo kalno viršūnės stebinčioms apačioje vykstančią dviejų liūtų kovą.

VĖŽYS

Kas tau yra laimė? Laimę randi gyvenimo harmonijoje, kai viskas, ko sieki, lengvai ir palankiai susiklosto. Vertini ir džiaugiesi draugais, kurie tave supa. Žmonės ir bendravimas - lyg oras reikalingi tavo asmenybės tipo žmonėms.

Patarimas: Dėkingumas daro stebuklus. Juk sakydami ačiū sutelkiame dėmesį ne į dalykus, kurių mums trūksta, o į tai, ką turime. Atsimink - laimė ateina pas tuos, kurie nebijo jos priimti į savo širdį.

LIŪTAS

Kas tau yra laimė? Džiaugiesi tada, kai tau puikiai sekasi viskas, kas tau labai rūpi: darbas, asmeniniai santykiai, draugystės. Visada mėgaujiesi komplimentais, pagyromis. Dievini kitų žmonių dėmesį, kuo jo daugiau - tuo tu aukščiau pakyli lyg dangaus.

Patarimas: Nepasiduok pavydo kipšui, kuris kartais tave užvaldo.  Nelygink savo gyvenimo su kitų, nesivaržyk, nebandyk visose situacijose laimėti. Žinoma, sveika konkurencija yra gerai, bet dažniausiai ji sukelia nepasitenkinimo savimi jausmą, sumažina savivertės lygį.

MERGELĖ

Kas tau yra laimė? Meilė tau užaugina sparnus. Dažnai, karštai ir aistringai pasineri į romantinius santykius. Jei jie puikiai klostosi - esi pati laimingiausia. 

Patarimas: Dažniau parodyk savo ypatingumą ir valingumą: mesk rūkyti, išsiruošk į tolimą ir ekstremalią kelionę ir t.t. Kasdien kažką savyje pakeisk. Tai bus įrodymas ir sau, ir kitiems, kad tu gali viską, ko trokšta tavo širdis. 

SVARSTYKLĖS

Kas tau yra laimė? Kai tavo priimti svarbūs sprendimai pasiteisina, aplink tave esantys žmonės nenuvilia, sulauki daug pagyrų darbe, o mylimasis vis primena, kokia tobula moteris tu esi. Narciziškumas, kuris kartais išlenda tavo charakteryje, nori dėmesio ir pripažinimo.

Patarimas: Laimingi žmonės mėgaujasi kiekviena akimirka ir negalvoja, o kas bus rytoj. Jie moka džiaugtis teigiamais kasdieniais įvykiais: rytiniu  kavos puodeliu, mylimu darbu, vakariniu buvimu su šeima. Atsipalaiduok ir visko taip skrupulingai neplanuok.

SKORPIONAS

Kas tau yra laimė? Esi iš tų žmonių, kurie vertina paprastus dalykus: puikią sveikatą, gerus šeimos santykius, tai, kad turi darbą. Nepraleidi progos pasidžiaugti mažomis savo sėkmėmis, nes žinai, kad tai - sunkaus triūso rezultatas. 

Patarimas: Dažniau šypsokis! Tai užkrečia ir tave supančius žmones. Tik išlipusi ryte iš lovos nusiteik geriems dalykams. Jei į pasaulį žvelgsi pozityviomis ir atviromis akimis, laimė tikrai neaplenks tavo kiemo.

ŠAULYS

Kas tau yra laimė? Saviraiška ir galėjimas pasireikšti įvairiose meno srityse. Mėgaujiesi laisve ir paprastais buitiniais dalykais. Šypsaisi ir stebėdama nuostabų žvaigždėtą dangų, ir sulaukusi įvertinimo darbe. 

Patarimas: Grojimas, dainavimas, piešimas, šokis...  Net sunku išvardinti, kokiais būdais tu gali savo sielą pripildyti geromis emocijomis, gauti didelę dozę teigiamų emocijų ir dar stipriau mėgautis gyvenimu. Jums sumažėja įtampa, kai užsiimate meditacine veikla.

OŽIARAGIS

Kas tau yra laimė? Jaučiatės puikiai, kai turite su kuo dalintis savo džiaugsmu. Mėgaujatės savo gerais atliktais darbais, prisidėjimu prie kažko reikšmingo (ar tai būtų projektas darbe, ar šeimos pagausėjimas). Jūsų stiprybė - sugebėjimas savo laime dalintis su visu pasauliu.

Patarimas: Planuokite malonius dalykus: keliones, išvykas, šeimos pramogas, paprastą kiekvienos dienos papietavimą... Viską susirašykite į kalendorių, jį pasidėkite matomoje vietoje, kad žinotumėte, kokie malonūs dalykai jūsų laukia.

VANDENIS

Kas tau yra laimė? Naujos pažintys, susitikimai, įdomūs žmonės ir iššūkiai darbe - tai tavo gyvenimo varomoji jėga. Tavo intelektualumas skatina neužsisėdėti vienoje vietoje ir siekti naujų žinių. 

Patarimas: Nepamiršk, kad mintys materializuojasi, todėl stenkis negalvoti apie neigiamus, liūdnus ar blogus dalykus. 

ŽUVYS

Kas tau yra laimė? Knygos, kelionės, nauji hobiai, netikėtos pažintys, nenumaldomas noras pažinti šį pasaulį ir jame gyvenančius žmones – visa tai tau suteikia labai daug laimės.

Patarimas: Laimingi žmonės renkasi protingus draugus. Kitų nesutarimai ir nelaimės gali mums pakenkti, nes emocinės būsenos užkrečiamos.Venk savo aplinkoje žmonių, kurie spinduliuoja neigiamas emocijas.