1. Dažnai eikite pasivaikščioti

Neužsisėdėkite namuose, dažnai išeikite pasivaikščioti - dieną pasimėgaukite puikiu oru ir nuostabia gamta, vakare - žvaigždėtu dangumi. Nebijokite laikyti vienas kito už rankos, prisiglausti, pašnibždėti kažką mielo į ausį. Porelės, meiliai susikibusios, atrodo pačios laimingiausios. Gretai pastebėsite, kai toks fizinis artumas atves prie dvasinės santykių pilnatvės.

2. Kartais kartu pietaukite

Ir kasdieniai dienos pietūs gali būti labai romantiški! Ar nesmagu pabėgti nuo darbų ir rutinos, kartu pasimėgauti skaniu maistu, aptarti dienos įvykius, nuošalyje palikti rutiną ir susikaupusius rūpesčius. Pastebėsite, kad ir į darbą grįšite su daug daugiau energijos ir jėgų nuversti kalnus. Meilė - pats geriausias įkvėpimo šaltinis.

3. Tinkamai išnaudokite socialinius tinklus

Socialinės svetainėse nėra skirtos tik bendrauti su toli gyvenančiais draugais, 10 metų nematytais bendraklasiais ar pažįstamais. Kartais kažką mielo parašykite savo antrajai pusei, nusiųskite mielą šypsenėlę, pakomentuokite jo naują nuotrauką. 

4. Sudarykite norų sąrašą

Ar esate girdėję, kad kai kurios poros sudaro sąrašus, kurie jiems padeda lengviau siekti santykių darnos ir nesibaigiančios aistros? Užrašykite tai, ką norite abu veikti, o kas jums nelabai patinka. Gal sužinosite, kad abu norite išbandyti kažką naujo, tačiau nedrįsote vienas kitam to garsiai pasakyti. Tai neabejotinai jums padės į santykius įpusti naujų vėjų, atrasti bendrus hobius ir gyventi tiesiog smagiau bei linksmiau.

5. Pasimėgaukite SPA procedūromis

Kodėl visada išeidama gražintis ir mėgautis SPA procedūromis savo brangiausiąjį palieki viena kiurksoti namuose? Pasiūlyk ir jam išbandyti masažą arba pabūti baseine bei pirtelėse. Vyrams taip pat reikia atsipalaiduoti, pasimėgauti maloniomis grožio procedūromis. Tai įžiebs naujų kibirkščių į jūsų santykius. Juk taip gera savo mylimą žmogų matyti laimingą ir pailsėjusį!

6. Sukurkite savo muzikos grojaraštį

Nieko nekainuojanti, bet labai smagi ir linksma atrakcija. Jei jis yra muzikos fanatikas, tai bus puiki proga įkelti vieną koją į jo asmeninę erdvę. Meilės chemija ir vėl pasklis po jūsų namus, jei grįžę iš darbo pasileisite smagios šokių muzikos (gal net ir pasinersite į romantišką šokį). Tegul buities darbai būna smagesni su muzikos ritmais, o prie puodų skamba džiazas arba įkaitinantys ritmai. Nori jam padaryti staigmeną? Įrašyk jūsų mėgstamiausių dainų rinkinį, kad jis galėtų jų klausytis automobilyje ir visada galvoti apie tave.

7. Palikite vienas kitam romantiškus raštelius

Meilę ir kitas romantiškas emocijas išreikš ne tik žodžiais, bet ir rašytine forma. Leiskite vienas kitam žinoti, kad kasdien mylite vis stipriau, jog rutinai neleisite vadovauti jūsų gyvenimo ritmui. Gali brangiausiąjį nustebinti keliomis nešvankiomis užuominomis, pavyzdžiui, „šiandien aš be kelnaičių, ar norėsi tai vakare patikrinti?"

8. Sekso metu išbandykite kažką naujo

Parodykite iniciatyvą, kad norite mylėtis, pademonstruokite, koks patrauklus ir geidžiamas jums yra partneris. Pasiūlykite išbandyti kažką neįprasto, kas į jūsų santykius įneš naujų potyrių. Galbūt tai kažkoks daiktas iš sekso prekių parduotuvės, su kuriuo galite išmėginti naujus žaidimus?