Eksperimentams labai palanki vasara - atsiveria daug erdvių, kurios nors ir viešos, bet labai tinkamos seksui. Ir būsite tikri, kad intymios vietelės liks nenušalusios! Nebijokite išbandyti kažko neįprasto ir išlaisvinkite savo seksualines fantazijas, tegul jos neužsibūna tik miegamajame.

Apie ekstremaliausias sekso vietas atlikta daug apklausų, beveik visos jos sutampa: vidutiniškai kas šeštas respondentas teigė, kad bent kartą gyvenime mylėjosi viešoje vietoje. Beveik visi jie patvirtintino, kad tai buvo greitas, aistringas ir kvapą gniaužiantis potyris, kurį mielai pakartotų.

Mes apklausėme 10 žmonių, kokios greitukų vietos jiems labiausiai įsiminė.

LIFTAS

Justina: „Tik nepamirškite paspausti „stop" mygtuko, nes galite greitai sulaukti nejaukios žiūrovų auditorijos. Mes su vyru kartą netikėtai įstrigome lifte atostogų metu viešbutyje, būkite tikri, 15 minučių sustojimo stotelėje mes nesėdėjome sudėję rankų".

AUTOMOBILIS

Marius: „Nors daugelio tokia sekso vieta nenustebins, bet man - tai naujas ir ekstremalus atradimas. Neseniai nusipirkau naują „Audi A6", kurią su žmona norėjome tinkamai pašventinti".

Daugiau apie seksą automobilyje skaityk čia

KINO SALĖ

Igoris: „Jei filmas nuobodus, o kino salė apytuštė - puiki proga nuveikti kažką netradicinio. Tik pasislėpkite paskutinėje eilėje, nes netikėtai atėjęs salės prižiūrėtojas gali ir jus išgąsdinti, ir pats gauti širdies smūgį. Įspėju, nes į panašią situaciją pats buvau įklimpęs".

PAPLŪDIMYS

Karolina: „Seksas vandenyje nepaprastai jaudinantis, leidžiantis maksimaliai atsipalaiduoti ir išbandyti įvairiausias pozas. O jei dar šviečia mėnesiena, aplinkui nuostabi gamta - gauni ir romantikos dozę. Manau, kad būtent dėl to tiek daug porų vasarą mylisi paplūdimiuose. Tik gerai apsidairykite, kad nebūtų pašalinių smalsių akių".

Daugiau apie seksą paplūdimyje skaityk čia

TRAUKINYS

Ramunė: „Seksą traukinyje atsiminsiu visą gyvenimą. Tai buvo draugo idėja, kuri man paliko krūvą neišdildomų įspūdžių. Nors, prisipažinsiu, nerimo ir adrenalino buvo tiek daug, kad net kojos drebėjo".

SVETIMOS VESTUVĖS

Martynas: „Net gėda prisipažinti, tačiau esu seksu užsiėmęs per vestuves jaunųjų kambaryje (deja, tuoktuvės buvo ne mano). Tiesiog vakarėlio įkarštyje kažkaip būtent ten užklydome su viena iš pamergių. Kiek juoko ir jaudulio buvo po to viską akimirksniu sutvarkyti ir kaip niekur nieko grįžti į šokių aikštelę".

ŠIENO KUPETA

Ilona: „Daugelis pagalvos, kad karvių riaumojimas ir tradiciniai kaimo kvapai - ne patys geriausi erotiniai stimuliantai, tačiau man toks seksas buvo pats nuostabiausias. Gaivus šieno kvapas, tolumoje atsiveriančios bekraštės pievos... Tiesa, truputėlį bijojau, kad staiga neatidundėtų ūkio šeimininkas ir su šakėmis mūsų gėdingai neišvaikytų".

PARDUOTUVĖS MATAVIMOSI KABINA

Mantas: „Mano žmona žino, ką daryti, kad ilgas slankiojimas po parduotuves būtų vainikuotas malonumo doze. Ne kartą parduotuvių matavimosi kabinose esame išbandę greitukus. Vietos ten į valias, galima rasti progą, kai beveik nėra kitų žmonių, o adrenalinas, kad netikėtai įsiverš paslaugi pardavėja, - kaitina kraują".

BALKONAS

Neringa: „Karštais vasaros vakarais kartais su vyru išlendame paišdykauti į balkoną. Nors visada lieka tikimybė, kad mus išgirs smalsi kaimynė ar pamatys lauke šunį vedžiojantis vaikis, bet maloni vėsa ir žvaigždėtas dangus nuteikia daugiau nei puikiai. Visiems rekomenduoju išbandyti!"

VALTIS

Paulius: „Man, gamtos vaikui, maloniausios vietos ten, kur daug vandens, žalumos ir augmenijos. Prieš keletą metų išbandžiau visiškai ekstremalų seksą (kurį kasmet pakartoju) - valtyje, plūduriuojant viduryje ežero. Aišku, judesių aktyvumas apribojamas, nes visada lieka tikimybė viską užbaigti panėrimu į ledinį ežero vandenį".