Pristatome 15 požymių, kurie siaubingai erzina moteriškąją lytį. Jei  taviškis atitinka bent 3 iš jų - tai ženklas, kad jis chamas, o tau metas pakuotis mantą ir jį palikti.

1. Jis absoliutus savanaudis

Kai tau prireikia pagalbos pas tėvus sode, jis randa ypač svarbių ir neatidėliotinų reikalų. Kai tau būtinas moralinis palaikymas, nes nutinka nelaimė ar užklumpa sunkumai, jo šalia niekada nerasi, o jei papriekaištauji, sulauki atsakymo: „nebūk savanaudė ir neperleisk savo blogų emocijų man". Jei tavo antroji pusė nėra tavęs nustebinęs dovanėle, gėlėmis ar pakvietęs vakarienės - jis savanaudis hedonistas, kuriam rūpi tik jo paties laimė.

2. Jis kartais negrįžta kelias paras

Tavo brangiausiasis dažnai neranda kelio į namus, o iš „vyrų vakaro" grįžta su saldžių kvepalų šleifu. Nekentėk tokio pažeminimo, kiekviena moteris nusipelnė mylinčio ir rūpestingo vyro, o tokį „keliauninką" mes per bortą, tegul nardo tarp barakudų!

3. Jis kasdien bendrauja su mama

Viena draugė neseniai papasakojo, kodėl po penkerių metų santuokos paliko vyrą. Jos brangiausiasis kasdien po darbo pirmiausia lėkdavo pas mamą (ten būdavo sočiai papenėtas, atidžiai išklausytas), o tik vėlai vakare grįždavo namo... Jos patiekalų jau nebenorėdavo, nes būdavo sotus, kalbėtis tingėdavo, nes jau viską papasakojo savo gimdytojai. Mamyčiukai mamoms pasakoja VISKĄ - net tavo elgesį lovoje.

4. Jis visada teisus

Jei ką įsikalė į galvą, niekas jo nuomonės nepakeis. Toks vyras yra nepataisomas kietakaktis. Jo neištirpdo net tavo meilus žvilgsnis, bučiniai ir vilionės, ašaros... Jei išgirsta prieštaravimą - beprotiškai supyksta ir užsisklendžia. Ar nori vyro, kuris niekada nepripažins suklydęs ir neatsiprašys?

5. Jis negali tiksliai pasakyti, kiek jūsų vaikams metų

O apie tavo gimtadienį išlemena tik tiek: „kažkada žiemą".

6. Jis visiškas tinginys lovoje

Kiekvienas vyras svajoja kuo dažniau patenkinti savo moterį, kad ji spinduliuotų laime. O taviškio mintyse sukasi „garo nuleidimas" ir kuo greitesnė sekso pabaigą? Tau tenka savo brangiausiojo nuolat prašyti, kad tave karštai pamylėtų, o jis tik sunkiai atsidusęs suveblena: „na, gerai, jei taip nori". Jei ir kitose santykių srityse jis toks pasyvus, tada turime tave nuliūdinti: tavo vyras nėra nei šeimos galva, nei kaklas, jis - viskam trukdanti uodega!

7. Jis seilėjasi pamatęs gražias merginas

Bijai į namus pasikviesti savo geriausią draugę, nes taviškis ją akimis nurenginėja? Jo pokalbio temos sukasi apie didžiakrūtės bendradarbės Marytės „talentą", kaimynės Onutės ilgas it elektros stulpai kojas ir tavo pusseserės tobulą figūrą? Tai emocinis apgaudinėjimas, kurį nuo fizinės išdavystės skiria tik vienas žingsnis.

8. Jis draugams pasakoja jūsų lovos reikalus

Geriausias tavo brangiausiojo draugas per vakarėlį mirktelėjo ir užsiminė, kad „žino, kaip tau patinka"? Tai reiškia, kad tavo vyras visiškas nesubrendėlis, kuris draugeliams pasakoja jūsų intymių santykių subtilybes. Nusodink savo erelį ant žemės, jo draugams papasakok tai, dėl ko jis taip smarkiai nesididžiuoja. Pamatysi - jis akimirksniu taps ramiu ir tyliu žvirbliu.

9. Jis šykštuolis, o jūsų šeimos biudžetas - dvi atskiros karalystės

Toks vyras nepasveikins nei su Jūsų metinėmis, nei su Kovo 8-ąja, o tau supykus tik burbtelės: „Galiu nueiti nupirkti tų gėlių, jei jau taip nori".

10. Jis viską meluoja

Net ir menkas smulkmenas sugalvoja, viską išsigalvoja. Žada daug, tačiau išpildo mažai...

11. Jis „stumk-trauk" variantas

Ar nieko neprimena frazė „gerai, gerai, tik neburbėk"? Jei galėtų, jis nepasikeltų nuo sofos, bet iki šaldytuvo reikia paeiti. Jis neturi jokių tikslų, nenori stengtis, jo motyvuoti neįmanoma, o geriausias užsiėmimas - bukas televizoriaus spoksojimas. Apie tai, ką jis veikia lovoje, būtų galima pasakyti tik du dalykus: mėgsta jus užsisodinti ant viršaus, o pats sultoniškai tinginiauja apačioje, arba pasidžiaugia oraliniu seksu ir staigiai užmiega, kad tik nereikėtų tuo pačiu atsidėkoti savo mylimajai. 

12. Jis bobiško tipo

Flegmatiškos prigimties vyras viską daro lyg sulėtintame filme: nesugeba priimti sprendimų, visur vėluoja, bėdavojasi ir apšneka kolegas bei draugus... Taip pat jam patinka valandų valandas slankioti po parduotuves, jis nemoka absoliučiai jokių vyriškų darbų, o žiūrėdamas „P.S. I Love You" rauda it kūdikis. Jei įsipjauna pirštą ar jam nutrina kojas, visiems demonstruoja, kokia tai baisi žaizda, draugų akivaizdoje tepliojasi vaistais ir smarkiai dejuoja.

Nuotr. Shutterstock

13. Jis agresyvus ir neprognozuojamas

Jei tavo vyras linkęs į agresiją, nesivaldo, fiziškai ar psichologiškai smurtauja, daugiau nei minutės su juo nebūk - neatsigręždama bėk nuo tokio nestabilaus agresoriaus.

14. Jis primena paršą iš tvarto

Tavo mylimasis visiškai nesilaiko elementarių etikos ir higienos normų: garsiai leidžia dujas jums gulint lovoje, raugėja tiesiog prie stalo, niekada neplauna rankų, vaikšto murzinas ir netvarkingas. O tualetas - tai asmeninis jo tvartas, kuriame praleidžia valandų valandas su laikraščiais, žurnalais, telefonu.  Akivaizdu, kad reikės ne vienos elgesio pamokėlės, kol jis virs princu ant balo žirgo...

15. Jis ponas idealusis, todėl nemėgsta tavo draugų, tėvų

Padėjęs tavo mamai subedžioti daržą, jis jau visą savaitę priekaištauja, kad „pardavei jį į šėtono vergiją". Pastoviai dejuoja, kokios tavo draugės storos senmergės, darančios tau blogą įtaką. O tavo sesuo - tinginė, tėvų išlaikytinė. Milžiniškais reikalavimais jis kasdien tave siaubingai vargina, nes nori tobulai skanaus maisto, preciziškai sutvarkytų namų, idealiai gražios žmonos, skrupulingai tvarkingų ir ramių vaikų. Deja, realybėje retai taip būna. 

O KOKS TAVO VYRAS? Ar jis turi nors vieną čia išvardintų bruožų? 

Tik smarkiai nenusimink, jei atitiko vieną ar du punktus. Juk žmonės nėra idealūs, o ne vietoje išmėtytos kojinės ar ankstyvas pabėgimas iš spektaklio - ne priežastys ieškoti skyrybų advokato.