Yra begalė makiažo klaidų, kurias galite daryti kiekvieną mielą dieną ir net gi to nežinoti! Jei po to, kai pasidažote, pažvelgusi į veidrodį matote kažkokią vyresnę damą, gali būti, kad darote vieną iš tų kritinių makiažo klaidų, kurios jus sendina! Kad tai nebepasikartotų, aš sudariau sąrašą visų dažniausiai pasitaikančių makiažo klaidų, kurios mus sendina! Tokiu būdu niekas nepričiups jūsų, padauginusios maskuojamojo kremo arba išsitepliojusios blakstienų tušu!

1. Sudžiuvęs maskuojamasis kremas
Vieną dažniausiai pasitaikančią makiažo klaidą galite padaryti, jei užsitepsite per daug maskuojamojo kremo. Jei ant jūsų odos maskuojamasis kremas atrodo visiškai sudžiuvęs ir dėl to jūsų oda atrodo nenatūraliai, tuomet tai tikra makiažo klaida! Norėdama tai išspręsti, įsitikinkite, kad jūsų maskuojamasis kremas yra purus ir orinis, o ne tirštas ir sudžiuvęs! Arba sumaišykite jį su losjonu odai.

2. Praskydęs blakstienų tušas
Kartais neįmanoma sukontroliuoti to praskydusio blakstienų tušo. Gali nutikti, kad jūsų blakstienų tušas kažkaip sušlampa. Iš tiesų, daug moterų prieš išeidamos iš namų netikrina savo blakstienų tušo, tad gali nepastebėti atsiradusių dėmių ir mažų juodų linijų po akimis. Visada įsitikinsite, kad jūsų blakstienų tušas yra jam priklausančioje vietoje! Beje, vandeniui atsparus blakstienų tušas daro stebuklus!

3. Kraujo raudonumo lūpos
Nors daugelį sezonų raudonos lūpos gali atrodyti fantastiškai, tačiau raudonos spalvos atspalvį verta rinktis atsargiai. Neverta rinktis kraujo raudonumo atspalvio arba raudonos, kuri bus per tamsi prie jūsų odos atspalvio. Tai tikrai dažniausiai pasitaikanti makiažo klaida, kuri jus sendina itin greitai! Tad vietoj kraujo raudonumo, rinkitės ryškiai vyšninę!

4. Įdubę skruostai
Su skaistalais ir bronzantais gali būti nepaprastai lengva padaryti taip, kad jūsų skruostai atrodys įdubę. Tai tikrai nėra tas vaizdelis, kurio jūs, damos, siekiate! Geriau įsitikinkite, kad tiksliai žinote, kaip atsikratyti to skruostų įdubimo! Yra begalė skirtingų patarimų, kaip tepti skaistalus, kad jūsų oda atrodytų jaunatviška ir kad tai nesendintų jūsų.

5. Pernelyg ploni antakiai
Kita dažnai pasitaikanti makiažo klaida, kuri jus sendina – pernelyg plonai išpešioti antakius ir sukurti tą „nustebusį“ veidelį. Tai gali labai jus pasendinti. Vienas galimų sprendimų, kurį išsiaiškinau, tiesiog įsitikinti, kad tiksliai žinote, kokie antakiai jūsų veide atrodys pernelyg ploni. Be to, labai svarbu žinoti, kad savo antakius pešioti arba depiliuoti jūs patikite profesionalui!

6. Per daug pudros
Ar pasitaiko dienų, kai oda atrodo pernelyg išdžiuvusi ir sunki? Taip gali būti todėl, kad ant jūsų veido yra pernelyg daug pudros! Jei naudosite mažiau pudros ir rinksitės mineralinę pudrą, tuomet jūsų veidas tikrai atrodys jaunesnis, be to, tai pagyvins visą jūsų elgesį!

7. Neteisingas makiažo pagrindo atspalvis
Viena dažnai pasitaikanti makiažo klaida, kuri jus sendina, gali būti paprasčiausias neteisingo makiažo pagrindo atspalvio pasirinkimas. Makiažo pagrindo atspalvis, kurį pasirinksite, turi idealiai derėti prie jūsų odos spalvos. Makiažo pagrindo spalva turi būti labai natūrali ir jo turi nesimatyti. Jei jūsų kaklas yra kitokios spalvos nei jūsų veidas, vadinasi, damos, turite bėdą!

8. Būti per daug natūraliai
Galiausiai, paskutinė makiažo klaida, kuri jus sendina – būti pernelyg natūraliai. Ar visada ant veido užsitepate tik šiek tiek pudros ir pasidažote blakstienas tušu? Ar jūsų pudra neslepia jokių raudonų dėmių ar net gi bet kokių išlindusių spuogelių? Labai svarbu nepadauginti makiažo, kad jaustumėtės patogiai, tačiau nepersistenkite ir nebūkite per daug natūrali!