Nebepamenu, ar kada nors buvo kitaip. Kelios malonumo bangos vieno akto metu man yra savaime suprantamas reiškinys. Todėl sunku įsivaizduoti moterį, kuri patiria vieną „OoooOOooOOo". Bet, jeigu galioja sėkmės taisyklė - 90 proc. darbo ir 10 proc. talento, tai gal ir išmokti pajusti, išgyventi kitokį malonumą taip pat įmanoma?

Niekas negimė mokėdamas. Kai prisimenu savo pirmą oralinį... Oi, paskui norėjau su ūkine dilde dantis šlifuoti, nes vos nepersistengiau. Bet čia ne apie tai, o apie daugkartines bangas, nuvilnijančias mūsų kūnu.

Multiorgazmas - tai gebėjimas patirti orgazmą vieną po kito su nedideliais laiko intervalais. Kai kurie seksologai mano, kad tai prigimtinė moters savybė, tai yra, moteris taip sukurta gamtos, kad sekso metu nuolat važinėtų linksmaisiais kalneliais.

Vyrui pasiekti daugkartinio orgazmo gerokai sunkiau, tačiau, taikant įvairias technikas, tai įmanoma. Moterims lengviau, nes jos ilgiau būna susijaudinimo būsenos. Juk joms įkaitinti reikia ilgesnės preliudijos, po sekso irgi ne taip greitai sugrįžta į įprastinę padėtį.

Mielosios, gera žinia - daugkartinis orgazmas yra norma. Tai ne paleistuvystė, o įmanomas dalykas. Jį gali patirti kiekveina moteris. Vienoms šis gebėjimas duotas gamtos, o kitos turi padirbėti. Mes taip jau sukurtos, kad mylintis mums nebūna nejautraus periodo (na, kai nieko nejaučiame, o galvojame, kokį kotletuką suritinus, kai viskas baigsis. O gal būna taip? ). Norėjau pasakyti, kad sekso metu esame viena didelė erogeninė zona. Taip, mūsų susijaudinimas yra lėtesnis, pamažu kylame į kalną, bet tai ir yra toji sąlyga, kuri mums leidžia pajusti keletą orgazmų iš eilės. Jei vyras sumanus, tai glostydamas, myluodamas, pažindamas moters kūną, dar net į moterį neįėjęs tikrai (užteks magiškų pirštukų), galės nuskraidinti ją į devintą dangų. Ir jeigu pajutęs, kad moteris baigė, atsargiai, švelniai, sulėtinęs tempą, toliau ją glamonės, vis spartindamas glamonių intensyvumą, galės vėl užšokdinti mylimąją ant kitos bangos. Žinoma, tai nėra taip paprasta, ypač, kai po orgazmo erogeninės zonos būna tokios jautrios. Kai kurioms moterims apskritai norisi pailsėti. Jei vėl liečiamos lytinės lūpos ar švelniai kramtomi speneliai, ne visos norės dar vieno „OoooOOo".

Kai kurioms moterims (į jų sąrašą ir mane galima įtraukti) daugkartinis orgazmas būtinas tam, kad jos visiškai išsikrautų ir pajustų pasitenkinimą (kad yra kaip reikiant vyro patenkinta). Bet dažnai moterys nežino, kaip patirti tą malonumą. Nemažas vaidmuo ir atsakomybė krinta ant vyro pečių (rankų, burnos, penio), bet svarbiausia - smegenų ir jutimų. Jei vyras nėra bukas lovos reikaluose, nori ne tik egoistiškai patirti malonumą, tai žino, kad pusė jo orgazmo (gal net daugiau, sakyčiau) - laiminga, patenkinta (ir apsipatenkinusi) moteris. Nėra didesnės laimės jam matyti, kaip jis pražydina moterį, kaip jo sumanūs judesiai priverčia ją alpti aistroje. Kuo vyras geriau pažins savo moterį, jos norus, poreikius, svajones, tuo daugiau malonumo galės jai suteikti.

Vienas iš privalumų - vyro gebėjimas ilgai mylėtis. Juk galima ir neišsiveržti, bet sulaikyti sėklą, toliau tęsti ir mėgautis procesu dar ir dar... Įsprausti penį, padaryti keletą frikcijų ir išsiveržti, galvojant, kad moteris patenkinta, - ne kelias į daugkartinį orgazmą. Greitukui puikiausiai tiks, jei abu jau įkaitę ir nori tik susiliejimo, bet multiorgazminimuisi toks mylėjimosi būdas nėra tinkamas. Tokiam patyrimui reikės ilgėliau stimuliuoti moters erogenines zonas. Žodžiu, geras meilužis tas, kuris žino savo moters kūną ir ką daryti, kad jai būtų saldu ir malonu.

Ar galima išmokti patirti daugkartinį orgazmą? Taip, kaip ir visur, bus reikalingos nuolatinės treniruotės.

Pravers Kėgelio pratimai. Tai dubens raumenų sutraukimas ir atpalaidavimas (na, sutraukti, lyg norėtumėte užlaikyti šlapimą, kai labai spaudžia, ir vėl atleisti), Juos galite daryti sėdėdama darbe, važiuodama automobiliu, stovėdama parduotuvėje prie kasos. Niekas nepastebės, kaip šauniai dirbate savo malonumo labui. Taip sustiprinsite makšties raumenis, jie nebus tokie suglebę, taigi malonumo bangos, kai vyras važinės jumyse savo stūmokliu, bus tik didesnės, dažnesnės. Beje, tie pratimai gerina ir vyro sveikatą.

Taip pat svarbus ir emocinis bei fiziologinis moters nusiteikimas. Jei po pirmo orgazmo pasakysite „Oi, viskas, užteks", tai marinsite savo seksualumą. Turite nusiteikti tęsiniui.
Kas dar padėtų? Klitorio stimuliavimas. Jei jis sekso metu ilgesniam laikui pamirštamas, sumažėja jo jautrumas. Todėl geriau jį stimuliuoti dažnai, su mažomis pertraukėlėmis, kitaip tariant, erzinti.

Pasiekti daugkartinio orgazmo padės oralinis seksas. Vyras moterį patenkina burna, o paskui jau ir pats išsilieja joje.

Taip pat neužmirškite ir mistinio taško G. Tai moterį jaudina netgi labiau nei klitorio stimuliavimas. Tik tašką G geriausia masažuoti, kai moteris yra gerokai susijaudinusi ir atsipalaidavusi - taip jį lengviau pasiekti. Tinkamiausios pozos - moteris sėdi ant viršaus arba ji klūpi, o vyras įėjęs į ją iš nugaros.

Didelę reikšmę daugkartinio orgazmo patyrimui turi aplinka, psichologinis nusiteikimas. Dauguma moterų jau taip sutvertos, kad atsipalaiduoti ir patirti visavertį malonumą jos gali tik su nuolatiniu partneriu, kuriuo visiškai pasitiki. Daugkartiniam orgazmui svarbūs ir kiti veiksniai - įsitikinimas, kad niekas nesukliudys seksui (ribotas laikas, vaikas).

Ir dar. Daugkartinis orgazmas - ne sporto rungtynės, čia nereikia siekti jokių rekordų. Tai tik dar vienas būdas pasiekti malonumą. Ir jei vyras vis klausinėja „Tai kiek kartų parėjai?", tai kažin ar jis jau toks geras meilužis. Nes tikras vyras jaučia, kada moteriai gera. Jam orgazmų skaičius nerūpi.