Bet ne smerkti mes čia susirinkome. Jei aš nemėgstu Volvo markės automobilių, aš neeinu į Volvo centrą jo išbandyti. Taip ir su patarimais apie seksą :)

Tačiau dabar ne apie tai. Prajuokino viena komentatorė, kuri parašė: "Supratau, kad daryt oralinį vyrui irgi reikia mokėt. O galvojau, kad moku. Bet matau, kad turbūt į kursus reiks užsirašyt pas kaimyną. Aukštas, išvaizdus toks, mmm... turbūt karštas."

Suprantama, kad skaitytoja juokauja, bet įsivaizduokite tokią situaciją realiame gyvenime. Ką pasakytų jos vyras sužinojęs, kad žmonelė gerina liežuvėlio miklumą laižydama kaimyno kotą, vardan to, kad vėliau įsimintiniau pamalonintų vyrą.

O gal tik mes manome, kad oralinis seksas yra išdavystė?

Štai apklausos, atliktos su amerikiečiais, skaičiai tiesiog pribloškia. 30% apklaustųjų nuo 18 iki 96 metų yra įsitikinę, kad oralinis seksas nėra tikras seksas! Dar įdomiau, kad 25% amerikiečių mano, kad ir analinis seksas visai nieko nereiškia. Kas penktas amerikietis yra įsitikinęs, kad jei mylėdamasis su moterimi vyras nepasiekė orgazmo, tai irgi tas lytinis aktas negali būti vadinamas seksu. Keisčiausia, kad tokio požiūrio laikosi vyresnio amžiaus vyrai.

Tai dabar man aiškėja ir paauglių mergaičių pokalbis, kurį nugirdau. Viena pasakojo, kad tebėra skaisti, nekalta, save taupo „bernui, kuris bus to vertas". O dabartiniam gerbėjui užvakar padarė oralinį, paskui jis ją irgi paglamonėjo. Ir nieko tokio!

Gal čia tik aš tokia pavydi? Gal pamačiusios savo mylimąjį, įsikniaubusį į kitos moters tarpkojį, nepalaikytumėte to išdavyste?