Džinsai ir džinsiniai marškiniai

Vienu metu vilkėti kelis džinsinius drabužius – iššūkis, tačiau šįmet tokius derinius galime vadinti sezono geidžiamiausiais. Galite rinktis įvairius variantus: prie džinsų derinti įprastus džinsinius marškinius, taip pat raštuoto džinso, dekoruotus lopais ar kito audinio įsiuvais. Verčiau vilkėkite skirtingo intensyvumo džinsus ir džinsinius marškinius. Tegul arba džinsai, arba marškiniai būna tamsesni, ryškesni, labiau traukia akį – taip išvengsite stiliaus klaidų ir neatrodysite it didelė vienspalvė dėmė. Tačiau, jei mėgstate drąsesnius derinius, nebijokite atsrasti savų kombinacijų.

Vanessa White, gatvės mada, Kelly Brook

Džinsiniai drabužiai ir marginti audiniai

Dderinkite džinsą prie raštuotų drabužių: gėlėtų, taškuotų, dryžuotų, margintų grafiniais raštais ar abstrakcijomis. Džinsinis audinys neutralizuos intensyvius marginimus ir apranga atrodys harmoningai, vientisai. Džinsinius marškinius derinkite prie raštuoto sijonėlio, kelnių, šiltu metu prie šortų, džinsus mūvėkite prie raštuotos palaidinės, o džinsinį švarkelį užsimeskite ant margintos suknelės, kombinezono ar marškinėlių – variacijų gausu.

Selena Gomez, Minka Kelly, Diane Kruger
Kate Bosworth ir Demi Lovato, Reese Witherspoon

Plėšyti džinsai ir aukštakulniai

Šį pavasarį itin madingi plėšyti boyfriend stiliaus (laisvi, dažnai atraitotais galais) džinsai. Jei norite įvaizdžiui suteikti solidumo (nors ir mūvite laisvalaikio džinsus), prie tokių avėkite aukštakulnę avalynę smailesne nosele.

Khloe Kardashian, Heidi Klum, Rihanna

Mėlyna nuo-iki

Kita pavasario tendencija – džinsų ir mėlyno atspalvio drabužių gretinimas. Derinkite melsvus džinsus (džinsinius drabužius: kombinezoną, švarką, marškinius, šortus) ir kitus drabužius: palaidines, sijonus sukneles, puspalčius, net aksesuarus. Atraskite skirtingus mėlynus atspalvius, galite sudėlioti ir kontrastingų, ir subtilių spalvinių perėjimų ansamblį. Svarbiausia, kad išlaikytumėte stilistinę vienovę, venkite bereikalingos detalių apkrovos.

Gatvės mada, Brie Larson, Sarah Jessica Simpson
Miranda Kerr

Džinsinis švarkelis ir maksi suknelė

Jei savo spintoje turite džinsinį laisvalaikio švarkelį – metas jį ištraukti į dienos šviesą. Šviesesnio ar tamsaus džinso švarkus dizaineriai siūlo vilkėti prie suknelių. Kadangi šylant orams populiarėja maksi ilgis, drąsiai derinkite trikotažo ar laisvai plazdančio audinio ilgą suknelę ir džinsinį švarkelį.

Jamie Chung, Kristin Cavallari