Dizaineriai siūlo įsigyti akinius veidrodiniais stiklais, jie gali būti ir madingos apvalios ir klasikinės aviatorių formos. Taip pat populiarėja ir spalvoti: mėlyni, geltoni, raudoni veidrodinio atspindžio stiklai.

Rihanna

Viena madingiausių 2014 m. pavasario ir vasaros akinių nuo saulės formų - apvali. Tokius akinius jau spėjo pamėgti Lady Gaga, Beyonce, Rihanna, Miranda Kerr, Nicole Richie ir daugybė kitų Holivudo stilingųjų. Apvalūs akinukai itin tinka turinčioms kampuotesnį veidą, jie švelnina bruožus, tačiau apskritaveidėms patariama tokių vengti.

Lady Gaga
Miranda Kerr, Judy Reyes

Pavasarį karaliauja ir klasikiniai katės arba drugelio akiniai, aukštyn pakeltais viršutiniais rėmais. Vienos garsenybės renkasi kuklesnius - tik šiek tiek paaukštintus rėmelius, kitos eksperimentuoja drąsesniais modeliais. Madingi katės akiniai su metalo detalėmis, taip pat masyvių plastikinių rėmelių.

Sasha Pieterse, Kelly Osbourne
Myleene Klass, Olivia Palermo
Cara Santana, Miranda Kerr

Žengiančioms koja kojon su mada, dizaineriai rekomenduoja nepabijoti ryškiaspalvių rėmelių: žalių, raudonų, geltonų, violetinių, baltų. Mėgstančioms subtilumą siūlomi dramblio kaulo, švelnūs rusvi, rausvi, kreminiai ir kiti pasteliniai atpalviai.

Rihanna, Lady Gaga
Olivia Wilde
Busy Philipps, Reese Witherspoon