Kol orai dar vėsesni, pasvarstykite, gal vietoje lengvo palto verta įsigyti storesnio audinio apsiaustą. Jis šauniai atrodys ir prie kelnių, ir prie sijono, tai itin elegantiškas apdaras, apginsiantis nuo pavasarinių vėjų.

Kesha McLeod, Anya Ziourova, Vanessa Hudgens

Madingiausi – pastelinių spalvų (rausvi, alyvų, šviesūs pilki, kreminiai) ir grafiškais raštais marginti apsiaustai bei pončai. Tokius pasiūlė „Ralph Lauren“, „Chloe“, „Issa“, „DKNY“, „Valentino“, „Burberry Prorsum“, pastarieji mados namai pateikė naujovę, galima užsisakyti apsiaustų, puoštų asmeniniais inicialais.

"Ralph Lauren", Miranda Kerr

"Burberry"

Vertinančioms išpuoselėtą klasikinį stilių tiks paprastų kirpimų apsiaustai, siūti iš neutralių žemės atspalvių ar juodo audinio. Juodi itin populiarūs tarp garsenybių bei mados žinovių, nuo žurnalų redaktorių iki stiliaus ikonų.

Miroslava Duma, SIPA/Scanpix nuotr.

Marie Jose Croze, Denise Van Outen, Audrey Marnay

Orams atšilus, galėsime puoštis megztais pončais. Šie atrodo kasdieniškiau, tad puikiai tinka laisvalaikiui, juos jau spėjo pamėgti ir garsios moterys, pavyzdžiui, dainininkė Jessica Simpson. Dizaineris Tommy'is Hilfigeris savo 2014-2015 m. rudens ir žiemos kolekcijoje pristatė žaismingus raštuotus pončus, kuriuos pasiūlė derinti prie kalnų stiliaus batų ir megztų kepurių.

Jessica Simpson, AOP nuotr.

"Tom Hilfiger", "Ralph Lauren"

Tačiau apsiaustai nėra tik kasdienės aprangos elementai, vis dažniau jie derinami ir prie vakarinės aprangos. Vienos garsenybės renkasi švarkus primenančius apsiaustus, kitos – ilgus tarytum princesių. Vakarinės aprangos ir karališkų apsiaustų derinius jau ne pirmą sezoną siūlo mados namai „Valentino“.

"Valentino", Sipa Press/Scanpix nuotr.

Katy Perry

Simona Ventura, Christine Teigen, Olivia Munn

Daugiau nuotraukų - fotogalerijoje: