Žiemą Lietuvoje būtina pasirinkti avalynę, kuri ne tik apsaugotų pėdas nuo šalčio ir drėgmės, bet ir būtų kokybiška, praktiška ir tarnautų ne vieną sezoną.

Nors Lietuvoje žiema jau traukiasi ir oras šiltėja, tačiau nereikia skubėti į batų dėžę pasidėti žieminių batų. Ypač jei ji yra kokybiška ir neleidžia kojai prakaituoti. Lietuvos žvaigždės šią žiemą pasitiko avėdami „EMU“ ir „Crocs“ batus.

Visada originaliu stiliumi išsiskiriantis Edvardas Žičkus Sartų lenktynėse akį traukė ne tik masyviais kailiniais aksesuarais – šiltą žurnalisto garderobą puikiai papildė šilčiausi „sherpa“ kailio Crocs batai. Svajojęs apie šiltą ir kojas mylinčią avalynę, Kalėdų proga Edvardas tokią ir gavo. „Dabar šie Crocs‘ai man vieni mieliausių draugų“, – teigė žurnalistas. Jam pritaria ir dainininkė Ingrida Kazlauskaitė: „Kadangi mane nuolat kankina šąlančios pėdos, avėti renkuosi patogią, minkštą ir šiltą avalynę, o visus šiuos mano būtiniausius poreikius išpildo „Emu“ avalynė“.

Ingrida negali atsidžiaugti batų patogumu ir universalumu – ji juos avi ne tik šaltą žiemą, bet ir lietingomis dienomis, mat „Emu“ batai neperšlampa ir yra atsparūs vandeniui. „Emu“ batai dainininkei tarnauja kasdien ir visur. Net dalyvaudama šokių projekte, Ingrida visuomet turėdavo „Emu“ porą: „Užkulisiuose iškart persiaudavau į šiuos batus, nes kitaip skaudėdavo sąnarius“.

Daug keliaujanti atlikėja bei verslininkė Kristina Ivanova nori, kad kelionėse būtų patogu. „Crocs“ batai nuolatinis jos palydovas aktyvaus laisvalaikio metu. Šią žiemą ji taip pat neatsispyrė ir šiltiesiems „EMU“ batams. Kadangi šiluma yra būtina žieminės avalynės savybė, „EMU“ batai su natūraliu kailiu viduje – puiki išeitis. Avėdama šiuos ne tik patogius, bet ir stilingus žieminius batus, K.Ivanova džiaugiasi sulaukusi itin daug komplimentų.

Žinomiems žmonėms, kurie labai daug vaikšto, keliauja ir dirba toli gražu ne sėdimą darbą, avalynės praktiškumui skiria itin daug dėmesio. Todėl jie rekomenduoja net ir artėjant šiltesniems orams rinktis patikrintą ir kokybišką avalynę, kuri nepaves svarbiu momentu, o prabėgus dienai neleis kojose jausti pernelyg didelio nuovargio.