Ilgaauliai batai puikiai dera prie siaurų džinsų, tai klasikinis ir patogus ansamblis. Kaskart derindama skirtingus aksesuarus ir viršutinius drabužius, galėsi susikurti elegantiškesnį ar kasdienišką įvaizdį. Žiemą prie džinsų tiks marškiniai, palaidinė ir šiltas, pavyzdžiui, ilgas megztinis.

Megztinis ir džinsai „Massimo Dutti“, palaidinė „Kocca“ („Aprangos galerija“), rankinė „Stradivarius“, batai „Zara“.
Laila Quetue, AOP nuotr.

Jei norisi jaukaus žiemiško stiliaus, ieškok siaurų storo trikotažo kelnių ir pastelinių atspalvių. Sluoksniuok drabužius: palaidinė, megztinis, liemenė, skara, paltas – kuo daugiau, tuo šilčiau, žinoma, persistengti nereikėtų, juk nenori atrodyti it kopūstas. Jaukumo įvaizdžiui suteiks iš storų siūlų megztas šalikas, megztinis ir kepurė arba kailinės detalės.

Megztinis ir skara „Massimo Dutti“, kelnės „Kocca“ („Aprangos galerija“), rankinė „Stradivarius“, palaidinė ir bata „Zara“.

Ilgaauliai šauniai atrodys ir prie raštuotų kelnių. Šįmet madingi juodai balti marginimai, langeliai, grafiniai ir gyvūnų kailių raštai, gėlės, taip pat kamufliažas. Jei renkiesi raštuotas kelnes, prie jų derink neutralios spalvos viršutinius drabužius. Gali pasipuošti ryškesniais aksesuarais, jie neleis atrodyti nuobodžiai.

Kelnės, švarkas, rankinė ir batai „Zara“, palaidinė „Mango“.

Drąsiai avėk aulinius prie pieštuko ar A silueto sijono, taip pat suknelės. Tačiau atkreipk dėmesį į proporcijas, rinkis sijoną iki kelių ar vos ilgesnį – jis neturėtų liestis su batais. Kad būtų šilčiau, ant pėdkelnių mūvėk ilgas kojines, tegul jos išsikiša iš aulo. Stilingai atrodys megztos, puoštos pynute ar storesnių siūlų kojinės iki kelių.

Puspaltis „Stradivarius“, sijonas „Marella“, rankinė „Aldo“, švarkelis ir batai „Zara“.

O kokius aksesuarus derinti prie ilgaaulių? Keliaudama į darbą pasiimk talpią paprastesnio dizaino rankinę. Vienspalvė odinė ar kokybiško odos pakaitalo rankinė harmoningai papildys įvaizdį, tiks prie įvairių derinių.

Ilgaauliai batai (iš kairės): „Blink“ (asos.com, Ltd), „Zara“, „Pull & Bear“
Rankinės (iš kairės): „Kocca“ („Aprangos galerija“), „Zara“, „Emporio Armani“, „Massimo Dutti“

Laisvalaikiui rinkis ryškesnę rankinę ilga rankena, šį sezoną itin madingos nedidelės per petį kabinamos rankinės su metalinėmis detalėmis.

Rankinės (iš kairės): „Zara“, „Aldo“, „Asos“ (asos.com), „Massimo Dutti“