Šios sekso pozos yra tikrai labai gilios, todėl garantuoja maksimalų malonumą jai ir jam. Nesivaržykite ir paieškokite savojo G taško.

Šias pozas žinoti turi visi vyrai, kurie trokšta suteikti nerealiai stiprų orgazmą savo moteriai. O ir moteris taip pat turi žinoti, kokia pozicija jai garantuoja geriausius pojūčius.

Karaliaus poza

Vyras suglaustomis kojomis atsisėda ant kėdės, tuomet moteris, atsukusi nugarą, atsiklaupia ant kėdės, apžergusi vyrą (blauzdos remiasi į kėdę). Vyrui įėjus į vidų, moteris juda ir valdo visą tempą bei įsiskverbimo gylį. Svarbiausia, kad vyras prilaikytų moterį, kad ši nenukristų.

Sūpynės

Ši sekso poza tikrai nėra lengva, nes reikia įtempti daugybę raumenų tam, kad išlaikytumėte pusiausvyrą, bet malonumas vertas pastangų. Vyras turi atsigulti, o moteris jį apsižergti, atsisukus veidu į veidą. Tuomet partneriui prilaikant rankas, moteris turi iškelti sulenktas kojas jam virš krūtinės ir siūbuoti. Svarbiausia - nesiremti rankomis į žemę, o laikytis rankomis su partneriu.

Rojus

Moteris atsigula ant nugaros, po sėdmenimis pasikišusi pagalvėlę. Vyras atsiklaupia priešais, moteris iškelia kojas ir leidžia vyrui įsiskverbti. Čia jau tempo valdovu tampa jis, tačiau tam, kad partnerė patirtų maksimalų malonumą, vyras turi pirštais masažuoti klitorį. Ši poza abu nukelia į rojų...

Susiliejimas

Moteris atsiklaupia ant kelių, ištiesia nugarą ir rankomis atsiremia į žemę. Moters kojos tik šiek tiek pražergtos, kad būtų patogiau įstumti varpą. Vyras atsiklaupia už nugaros, įveda savo penį ir  smarkiai priglunda susilenkęs prie moters kūno. Sueities metu vyras gali glamonėti moters krūtis arba stimuliuoti klitorį, todėl moteris patiria didesnį malonumą.