Ženklo „New Balance“ modelis „670“ šiandien ypač madingas. Šių sportinių batelių pirmtakai – garsiosios 57 serijos modeliai, kurie gaminami Flimbyje įsikūrusiame fabrike (Didžioji Britanija). Bateliai pagaminti iš nailono ir verstos odos, o padas sukurtas specialia technologija, kuri garantuoja komfortą.

Pastaruoju metu sportinė avalynė yra viena geidžiamiausių. „New Balance“ bateliai išsiskiria ant šono prisiūtu logotipu – N raide. Šios firmos batelius pamėgo atlikėja Rihanna, manekenės Cara Delevingne, Elle Macpherson, aktorius Johnny Deppas ir galybė kitų.

Rihanna, AOP nuotr.

Cara Delevingne, AOP nuotr.

Užsienyje laisvalaikio avalynė drąsiai derinama ne tik prie džinsų arba sportinio stiliaus drabužių, bet ir prie kostiumų, klasikinio kirpimo paltų, lietpalčių ar net suknelių. Pamažu ši mada ateina ir į Lietuvą. Neseniai su tokiais bateliais pasirodė TV veidas Agnė Grigaliūnienė, dar rudenį – butiko „Boho Chic“ bendraturtė Nerija Makarskaitė.

Agnė ir Simonas Grigaliūnai, Š. Mažeikos nuotr.

Nerija, K. Čachovskio nuotr.

Londono gatvės mada, AOP nuotr.

Toks stilius neretai sulaukia priekaištų, tačiau klasikinių drabužių ir sportinės avalynės deriniui malonę parodė dizainerė Donna Karan. Jos mados namų „DKNY“ reklaminėje kampanijoje manekenė Cara Delevingne buvo fotorafuojama su sportinių batelių (žinoma, kurtų D. Karan) ir klasikinio stiliaus drabužių deriniais.

Cara Delevingne, AOP nuotr.

Cara Delevingne, AOP nuotr.

Cara Delevingne, AOP nuotr.