Šį kosminiu greičiu išpopuliarėjusį raštą sukūrė dizainerių duetas „Dolce & Gabbana“. Juodame fone pražydusios baltos pakalnutės, apsuptos žalių lapelių, pavergė ne vienos garsenybės širdį. Tokį marginimą pamėgo ir jaunos, ir brandesnio amžiaus moterys.

Nicky Hilton, Victoria Derbyshire, Elisabeth Moss, AOP nuotr.

Katheryn Winnick, Helen Flanagan, Penny Lancaster, AOP nuotr.

Aktorė Helen Mirren tą pačią pakalnutėmis margintą suknelę vilkėjo 4-iuose renginiuose, tiesa, prie jos derino skirtingus aksesuarus.

Helen Mirren, AOP nuotr.

Identiškomis pakalnučių suknelėmis pasidabino modelis Daisy Lowe ir aktorė Amy Adams. Pastaroji prašovė, Amy suknelė atrodė per ilga ir netinko figūrai.

Daisy Lowe, Amy Adams, AOP nuotr.

„Dolce & Gabbana“ kelnių ansamblius išbandė TV laidų vedėja Emma Forbes ir dainininkė Kylie Minogue. Emmos ansamblis buvo klasikinis, o Kylie pasirinko modernesnį variantą.

Emma Forbes, Kylie Minogue, AOP nuotr.

2012-2013 m. pakalnutės valdė Holivudą, o šįmet panašu, kad „Dolce & Gabbana“ paklausa augs ir toliau. Daugybė garsenybių jau pamėgo bizantiškas 2013-2014 m. rudens ir žiemos kolekcijos sukneles. Ne viena pastebėta ir vilkinti apdarus iš naujausios šių metų pavasario bei vasaros kolekcijos.