Atlikėja Mariah Carey dažnai renkasi ypač atvirus ir figūrą išryškinančius drabužius. Deja, dainininkės figūra anaiptol nėra tobula, tačiau jai tai nė motais. Daugybę kartų mados kritikų įvardyta kaip nestilingiausia pramogų pasaulio žvaigždė, Mariah ir toliau spraudžiasi į mažutėlius apdarus.

Mariah Carey, AFP ir AP/Scanpix nuotr.

Realybės šou aktorė Kim Kardashian neatsilieka nuo M. Carey. Ji taip pat pirmenybę teikia itin seksualiems apdarams, kurie pabrėžia Kim apvalumus. Žvaigždė nevengia atvirų iškirpčių, neretai parodančių daugiau nei reikėtų. Rodos, aktorė dar nesusitaikė su faktu, jog po gimdymo jos figūra pastebimai suapvalėjo.

Kim Kardashian, SIPA/Scanpix nuotr.

Dar viena garsenybė, kuriai patinka demonstruoti figūrą – Courtney Love. Dainininkė garsėja savo apleistu įvaizdžiu ir makiažu, kad ir kaip ji stengtųsi atrodyti padoriau, beveik kaskart pasirodžiusi viešumoje prašauna. Neseniai Courtney vilkėjo švelniai rausvą figūrą formuojančią „Herve Leger“ suknelę, tokiu pačiu tik tamsiai mėlynu modeliu pasipuošusi dainininkė Taylor Swift buvo pagirta už stilių, deja, C. Love sulaukė tik pašaipų.

Courtney Love, Reuters ir AP/Scanpix nuotr.

Jau kurį laiką stiliaus bėdos persekioja prancūzų aktorę Marion Cotillard. Puikios figūros gražuolė neretai persistengia apsirengusi originalesnį drabužį. Kartais jos apdarai atrodo lyg beformiai maišai, kuriuose aktorė paskęsta.

Marion Cotillard, SIPA ir Sipa Prss/Scanpix nuotr.

Manekenei Pixie Geldof nesvetimas grandžo stilius ir originalios detalės. Dėmesį Pixie mėgsta, dažnai vakarėliuose pasirodo su netradiciniais apdarais ar aksesuarais, bet ne visuomet jos pasirinkimas pasiteisina. Šįmet „Britų mados apdovanojimuose“ P. Geldof pasidabino sidabrine šilko suknia, kuri išryškino suglebusį kūną, o dėl netinkamo makiažo įvaizdis atrodė dar prasčiau.

Pixie Geldof, Reuters ir Mavrixonline nuotr.

Anksčiau aktorė Mischa Barton buvo itin liekna, o su šįmet priaugtu svoriu susitaikyti dar nespėjo. Jai nepavyksta suvaldyti moteriškų apvalumų, dažna aktorės suknelė ar sijonas įsiręžia į klubus. Neretai renginiuose demonstruojamas aktorės įvaizdis skurdus: sukneles dengia nukarę megztiniai, palaidinės siūtos iš prasto trikotažo ar figūrai netinkančio audinio, o drabužių siluetai išryškina trūkumus.

Mischa Barton, SIPA ir Sipa Press/Scanpix nuotr.

Dainininkė Fergie mėgsta ryškų įvaizdį. Scenoje ji pasirodo pasipuošusi futuristiškai, o renginiuose nevengia nei žibučių, nei spalvų. Mados kritikai Fergie vadina stiliaus nesusipratimu: ilgi it erelio nagai, dėl injekcijų lyg ištinęs veidas, ryškios spalvos ir išplatinta pečių linija dažnai dainininkės įvaizdį paverčia chaotišku.

Fergie, SIPA ir AP/Scanpix nuotr.

Kinų kilmės aktorė Bai Ling kritikuojama po kiekvieno viešo pasirodymo, tačiau samdytis stilisto ji nė neketina. Aktorės įvaizdis veikiau primena merginą, ramstančią sienas, o ne garsenybę. Ji nebijo itin gilios iškirptės ir trumpo sijonėlio derinio, nesivaržo apnuoginti daugiau kūno, o liemenėlė šiai aktorei neegzistuoja.

Bai Ling, AFP ir Mavrixonline nuotr.

Aktorė Lena Dunham taip pat atsidūrė tarp nesitilingiausių. Ant raudonojo kilimo ji pasirodo vilkėdama masyvias princesiškas suknias, kurios mažai ką žavi. Daugybės neigiamų replikų sulaukė Lenos apdaras, kuriuo ji šįmet vilkėjo „Emmy“ apdovanojimuose. Žaliai melsva „Prada“ suknelė, marginta raudonomis gėlėmis, aktorei grožio nepridėjo, kaip ir grubus makiažas.

Lena Dunham, SIPA ir Sipa Press/Scanpix nuotr.