Greitai atsigavusi po gimdymo Kate Middleton elgiasi, kaip dauguma moterų - dėvi tuos pačius drabužius, kurie jai geri ir mieli.

Štai ji pasirodė Londone vilkinti dizainerės Orlos Kiely suknelę, kurią Kembridžo hercogienė įsigijo pernai su 50 proc. nuolaida - už 162,5 svaro sterlingų (670 litų; kainavo 325 svarus sterlingų - 1340 litų), praneša dailymail.co.uk.

O. Kiely yra šiuolaikinė airių dizainerė, gyvenanti Londone ir žinoma savo unikaliais retro stiliaus raštais. Ji netgi vadinama raštų karaliene. Taigi tas faktas, jog Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos moteris vilki suknelę, kūrėjai yra didžiulis komplimentas.

Beje, Catherine su palto tipo suknele pirmą kartą užfiksuota pernai vasarį. Tačiau ir tada, ir šiemet prie šios raštuotos suknelės ji pasirinko identiškus aksesuarus: tamsiai rudas pėkelnes, rudus aulinukus su sagtele. Beje, net ir plaukus susišukavo ant to paties šono ir paliko palaidus!

Gal garsi moteris turi kokį savo įvaizdžių albumą ir taip renkasi derinius? O ką - nerekia sukti galvos, iškart matai, kaip atrodysi ir ką reikia daryti!

Štai ta garsioji suknelė, kurią K. Middleton įsigijo per išpardavimus:

AP/Scanpix nuotr.