Susipažinkite su tendencijos ir pažiūrėkite, kas labiausiai tinka jums pagal odos bei akių spalvą.

Slyvos rusvumas (Plum Brown)
Tai bene karščiausia rudens ir žiemos sezono spalva. Slyvinė spalva su violetiniais ir raudonais atspalviais. Ypač tiks brunetėms, kurios nori ryškumo, originalumo. Spalvos intensyvumą reguliuokite pagal savo odą.
Pavyzdys – Sharon Osbourne, Rana Del Ray.

Vyšninė kola (Cherry Cola Brown)
Ne tokia ryški galva, plaukai atrodys natūralesnio atspalvio, jei dažytumėte slyvų spalva, jei rinksitės vyšnių spalvą, prislopintą kokakolos rudumu.
Pavyzdys - Cheryl Cole.

Sviestinė blondinė (Butter Blond)
Nors šaltuoju metu laiku moterys paprastai dairosi tamsesnių atspalvių plaukams, tačiau blondinės beveik visuomet norės likti blondinėmis. Jos nori švytėti visus metus!
Kokio šviesumo plaukai madingi? Platininė blondinė su aukso geltonumo atspalviu.
Pavyzdys - Heidi Klum.

Bronde (Blonde+Brown)
Ši spalva ideali tamsiaplaukėms, kurios nori šviesesnio atspalvio, ir šviesiaplaukėms, kurios nori tamsesnių pokyčių. Pats paprasčiausia variantas yra jums puikiai žinomas ombre dažymas: tamsesnės šaknys ir šviesesni plaukų galiukai. Bet įmanoma ir sruogų perėjimai.
Pavyzdys – Jessica Alba.

Medaus blondinė (Honey Blond)
Tai tarsi viduriukas tarp sviestinės blondinės ir bronde tipo spalvos. Taip atrodė Jennifer Aniston 2000 metais, o dabar ši spalva sugrįžta. Šiltas atspalvis, suteikiantis jaukumo, natūralumo.
Pavyzdys – Taylor Swift.

Šokoladinė karamelė (Chocolate Caramel)
Jums turėtų patikti šokolado rudumo atspalvis, pagyvintas vario spalvos tonais: tinka ir ombre technika, ir sruogelės.
Pavyzdys - Mila Kunis, Megan Fox.

Rudumas (Neutral Brown)
Po vasaros karščių nualintiems plaukams pravers tamsus atspalvis. Jį turėtų rinktis moterys, kurios žiemą nori būti tamsesnės, tačiau nešvytėti vario tonais.
Pavyzdys - Jessica Biel, Adriana Lima.