Tai tas atvejis, kai amžiaus ir patirtis žino, kokių klaidų nevalia daryti ir kaip atrodyti pritrenkiamai. 68-erių aktorė Helen Mirren nušluostė nosį 22-ejų dainininkei Ritai Ora.

Nėriniuotą ryškiai raudoną suknelę Oskaro laimėtoja H. Mirren vilkėjo Honkonge, Mandarin Oriental viešbučio 50-mečio šventėje, rašo telegraph.co.uk.

Ji neleido suknelei persišviesti. Ausis, kaip ir Rita Ora, papuošė Dolce & Gabbana auskarais, tačiau vėrinį su kryžiumi kabino ne ant kaklo, o juo papuošė liemenį.

R. Ora tą pačią suknelę vilkėjo prieš kelias savaites Las Vegase. Po suknele ji buvo užsitempusi leopardo rašto glaustinukę, kuri visiškai sugadino įvaizdį, leido persišviesti kojoms (nors, sutinku, jos gražios). O štai garbaus amžiaus aktorė sumaniai suknelės nėrinių raštą išryškino, apsivilkdama po apačia baltos spalvos drabužį iki žemės (galbūt kūno spalvos būtų atrodęs dar geriau). Kuklu, tačiau gražu, skoninga, dvelkia prabanga.

Išties kartais neužtenka tik drabužio, kad suspindėtum – reikalingas saikas, skonis, elegancija bei vidinė kultūra, kuri bendram vaizdui be galo svarbi. Iškeliamas ir pabrėžiamas seksualumas dažnai nupigina ne tik drabužį, bet ir moterį, kuri tą drabužį vilki. Taip šįkart nutiko Ritai.

H. Mirren yra Dolce & Gabbana gerbėja, ne kartą viešumoje puošėsi šių italų mados namų drabužiais. Drąsiai galime sakyti, jog neapsiriko ir šį kartą. R. Ora dar turėtų pasimokyti moteriško žavesio taisyklių. Tačiau kai jai 22-eji, ar tokie dalykai rūpi? Pakanka matyti, ką išdarinėja scenoje jos kolegė Miley Cyrus...