Anot leidinio, Velso princo Charleso (64 m.) ir jo sutuoktinės Kornvalio hercogienės Camillos (66 m.) santykiai rimtai pašliję. Priežastis – kova dėl sosto, tiksliau, tos kovos vengimas. Įnirtusi hercogienė kaltina vyrą silpnu charakteriu: neva, per jo abejingumą ir nenorą paveldėti sostą jai nuplaukia karalienės statusas!

Pastaraisiais mėnesiais Camilla Parker Bowles savo liaudies akyse vėl spindi ne pačiomis gražiausiomis spalvomis. Juk ne kas kitas, o ji suabejojo Kate Middleton kūdikio karališku krauju. Metė įtarimus, jog Williamas nėra tikrasis tėvas.

Kate ir Williamą britai tiesiog dievina, o tokie Kornvalio hercogienės įtarinėjimai tiesiog skaldo tautą. Tačiau bene didžiausias galvos skausmas, anot The Globe, yra Camillos įtūžis, suvokus, jog jai nėra šansų tapti karaliene.

Nes remiantis Jos Didenybės Elizabeth II valia, sostą po jos mirties paveldėtų ne sūnus Charlesas, o anūkas princas Williamas. Jis yra mylimas, atsidavęs šeimai, netgi metė tarnybą Karališkosiose oro pajėgose, kad galėtų kuo daugiau laiko skirti oficialiems renginiams, ruoštis tinkamai atlikti karaliaus pareigas.

Suvokusi tokią įvykių eigą, anot The Globe, Camilla rimtai svarsto apie skyrybas. Ir labai naudingas. Neva, per tuos metus, būdama karališkos šeimos nare (palaikė ryšius su Charlesu daugiau kaip 40 metų, o ištekėjo už jo 2005 metais), ji sužinojo itin daug paslapčių bei intrigų, todėl labai neprieštarautų už tylėjimą gauti 350 milijonų dolerių.

Šaltiniai praneša, jog barniai tarp Camillos ir Charleso nesiliauja, moteris dažnai griebiasi alkoholio. Nors rašo apie tai bulvarinė spauda, kuri gyvena iš gandų bei intrigų, tačiau, kaip sakoma, kiekvienoje paleistoje antyje galima užčiuopti rimtą kiaušinį. Kaip pakryps santykiai, parodys laikas.