Drabužių ir aksesuarų kūrėja Victoria Beckham pristatė ilgai lauktą 2014 metų pavasario/vasaros kolekciją. Naujos kolekcijos pristatymas abejingų nepaliko - gausus būrys įžymybių ir mados kritikų puikiai įvertino Victorios darbą.

38 metų dizainerė liko ištikima savo stiliui, tai atsispindėjo ir jos kūryboje - pristatomi modeliai buvo itin elegantiški, tačiau dvelkė jaunatviškumu. Visoje kolekcijoje dominuoja balta spalva, kurioje kartais įsimaišo rožiniai atspalviai. Pagrindiniai drabužių akcentai - geometriniai raštai ir griežti kirpimai.

Šiemet Victoria neapsiribojo vien tik drabužių kūrimu. Buvo pristatyti ir avalynės bei rankinių modeliai, kuriems dizainerė ir pati jaučia silpnybę. Įmantrių formų bateliai puikiai atspindi moters pomėgį avėti ne itin patogius, bet išskirtinius batus.

Rankinės, padailintos geometriniais raštais, gana didelės, tačiau modeliai jas nešėsi lyg delninukus. Ar tai nauja mada? Galbūt.

Kolekcijos pristatyme dalyvavo ir dizainerės vyras, žinomas futbolininkas Davidas Beckhamas su dukrele Harper. Po pasirodymo britė sulaukė ne tik vyro bei publikos aplodismentų, bet ir puikių kritikų įvertinimų.