Dainininkė Miley Cyrus (20 m.) ant scenos surengė įspūdingą pasirodymą, kuris nepaliko abejingų. Apsirengusi kūno spalvos drabužėliais, kurie vos dengia kūną, mergina užpakaliuką raitė prieš dainininko Robino Thicke klyną. Gal jaunoji žvaigždutė mokosi iš scenos karalienės Jennifer Lopez?

Dar prieš beveik dvejus metus (2011-ųjų lapkritį) seksualioji Jennifer Lopez (44 m.) koncerto metu raitėsi prie dainininko Pitbull. Užpakaliu glaustydamasi prie vyro tarpkojo, dainininkė privertė ošti visą publiką.

Bet grįžkime į šiemetinius apdovanojimus. Į ką pažiūrėti buvo ne tik ant scenos, bet ir nulipus nuo jos. Apdovanojimuose raudonuoju kilimu žengė visas būrys žinomų ir dailių personų, kurios nepasikuklino apsirengti, švelniai tariant, gana atvirai.

Tiek jaunesnės, tiek vyresnės damos lyg susitarusios rinkosi permatomo audinio sukneles, noriai demonstravo ilgas kojas ir įspūdingus biustus.

Dailią krūtinę atvėrė dainininkė Rita Ora, kuri pasirinko melsvą žvyneliais ir plunksnomis puoštą suknelę. Apdovanojimą už geriausios atlikėjos moters vaizdo klipą gavusi dainininkė Taylor Swift, matyt, nujautė, jog teks lipti ant scenos atsiimti prizo. Moteris pasirinko itin dailią ir figūrą pabrėžiančią suknelę itin gilia iškirpte.

Nei nuoga, nei apsirengusi - taip galima pasakyti apie kelias moteris, kurios apdovanojimų ceremonijai pasirinko perregimo audinio sukneles. Tik intymias vietas dengiantys karoliukais išsiuvinėti plotai kaitino visų aplinkinių vaizduotę. Taip dėmesio sulaukti nusprendė dainininkės Iggy Azalea ir Ciara, modelis Erin Wasson.

Ilgų, apnuogintų kojyčių šventiniame vakare taip pat netrūko - vienos moterys rinkosi labai trumpas sukneles, kitos pirmenybę teikė aukštiems skeltukams. Dainininkė Chanel West Coast užsitempė vos užpakaliuką dengiančią suknelę, o štai aktorės Paula Patton ir dainininkių Ellie Goulding, Katy Perry ir Selena Gomez kojas žavingai atidengė gilūs suknelių skeltukai.

Reuters, AP, AFP/Scanpix nuotr.