O tuomet prarastus turtus tenka kaupti iš naujo. Pateikiame jums garsenybių sąrašą, kurios žino ką reiškia bankrotas. Tiesa, ne visoms pavyko atsitiesti.

1989-aisiais Kim Basinger Džordžijos valstijoje įsigijo miestą. Veikiai supratusi, jog investavo nevykusiai, gražuolė aktorė pradėjo pardavinėti miestą dalimis. Kiek vėliau jai atsisakius filmuotis romantinėje dramoje „Besiboksuojanti Helena", studija padavė aktorę į teismą. 1993-aisiais K.Basinger oficialiai bankrutavo.

Nicolasas Cage'as pinigus švaistė be saiko: vienu metu jam priklausė dvi pilys, 15 gyvenamųjų namų ir jachtų flotilė. Tačiau 2009-aisiais vien už 2007-aisiais nesumokėtus mokesčius valstybei jis buvo skolingas per 6 mln. dolerių. Tai sužinojęs, aktorius skubiai padavė į teismą neva aplaidžiai dirbusį savo verslo vadybininką, tačiau netrukus po to areštuota didžioji dalis jo nekilnojamojo turto.

2006-ųjų birželį apie bankrotą paskelbė Wesley Snipesas. Tų pačių metų spalį aktoriui pareikšti kaltinimai klastojus mokesčius - per šešerius metus jis nesumokėjo daugiau nei 12 mln. dolerių.

Skandalingoji Holivudo aktorė Lindsay Lohan sako suprantanti, kad pasiekė gyvenime dugną ir jai skubiai reikalinga profesionalų pagalba. Tačiau mergina paskendusi skolose ir reabilitacijai neturi pinigų.

Atlikėja, dainų tekstų autorė ir muzikos prodiuserė Toni Braxton bankrotą išgyveno jau du kartus - 1998-aisiais ir 2010-aisiais. Pirmą kartą finansines problemas ji išsprendė palyginti greitai, tačiau vėliau susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis, buvo priversta atšaukti visus pasirodymus ir praėjusiais metais bankrutavo dar kartą.

Ilgą laiką su finansiniais sunkumais kovojęs boksininkas Mike'as Tysonas bankrotą paskelbė 2003-aisiais, o praėjus dar dvejiems metams baigė boksininko karjerą. Nuo tada jis keletą kartų buvo suimtas, dirbo Tarptautiniuose bokso šlovės rūmuose bei išbandė jėgas televizijoje.

Reperis MC Hammeris be skrupulų švaistė uždirbamus pinigus bei dosniai jais rėmė šeimą ir draugus. 1996-aisiais jis prisipažino, jog yra slegiamas daugiau nei 13 mln. dolerių skolų ir paskelbė bankrotą.