Prisiminkite, kokia jūsų ir antrosios pusės mėgiamiausia sekso poza, ir sužinokite apie savo partnerį daugiau nei jis pasako.

Priekiu, nugara, šonu ar stovint - savo lytinį gyvenimą galite paįvairinti iš visų pusių.

Klasikinė Kamasutra siūlo gausybę sekso pozų, tačiau daugelis jų yra sudėtingesnės nei gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Sekso pozos, kurias dažniausiai praktikuoja pora, gali šį tą pasakyti apie partnerių būdą bei jų požiūrį į pasaulį.

Misionieriaus poza

Ko gero, tai pati įprasčiausia sekso poza. Jei jums tai mėgstamiausia poza, esate linkęs net ir kasdienybėje įžvelgti teigiamus dalykus. Posakis, kad įmantriau yra geriau, jums netinka. Esate žmogus, kuris mėgsta žiūrėti partneriui (partnerei) į akis, taip pat ir sekso metu.

Šuniuko poza

Turite paslapčių, kurių neatskleidžiate net labai artimiems žmonėms. Skirtingai bendraujate su artimaisiais ir mažai pažįstamais žmonėmis. Pastarieji pasakytų, kad esate tvirta asmenybė, o štai artimieji tikrai žino, kad taip yra ne visada.

Moteris viršuje

Moteris, kuriai patinka tokia sekso poza, žino, ko nori. Ji stengiasi iš bet kokios situacijos išpešti naudą, sėkmingai kopia karjeros laipteliais.

Šaukštelio poza

Jums nesuku užmegzti naujas pažintis, lengvai bendraujate net ir su nepažįstamais žmonėmis. Draugai bei artimieji jus vadina kompanijos siela. Turite gerą humoro jausmą.

Atbula jojikė

Moteris „jojikė" mėgsta šėliones, nes jau vaikystėje buvo tikra padauža. Jums nusispjaut į smulkmenas ir kitų nuomonę. Kartais elgiatės neatsargiai ir neatsakingai.

Seksas stovint

Nuolatos kur nors skubate, dėl to ir rasti partnerį (partnerę), kuris (kuri) spėtų kartu su jumis, nelengva. Esate aktyvus žmogus, nuolat turite naujų idėjų, tiesa, retai jas įgyvendinate, nes imatės vis kitos veiklos.