Kiekvienai moteriai vestuvės – ypatinga šventė, kuriai planuoti sutelkiamos visos pajėgos. O ypač kai nori, kad jos įvyktų slaptai.

Daugybė įžymybių, pavargusios nuo erzinančios spaudos ir pašalinių akių niekam nieko nesakę susituokia slapta, spontaniškai. Galiausiai – tai juk jų šventė, o ne kažkoks nacionalinės svarbos įvykis, tad nėra ko pykti.

Štai žinomiausi slapukai.

Aktorė Jessica Alba slapta susituokė su savo vyru Cash Warren. Ceremonija buvo itin saugoma nuo visur persekiojančių paparacių. Aktorė nuo savo vyro buvo jau aštuntą mėnesį nėščia.

37 metų kino žvaigždė privačioje ceremonijoje susituokė su savo partneriu Nedu Rocknroll. N. Roknrolas yra britų milijardieriaus Ričardo Brensono sūnėnas. Slaptų vestuvių liudytoju buvo K. Winslet kolega Leonardo DiCaprio.

David Schwimmer slapta susituokė su savo drauge Zoe Buckman. Žiniasklaida gana ilgai nieko nežinojo. Poros pažintis buvo tikrai įdomi. Zoe 2007 m. dirbo padavėja ir aptarnavo David staliuką. Po to ir užsimezgė jųdviejų draugystė.

Carey Mulligan ir folkmuzikantas Marcusas Mumfordas nutarė atšokti vestuves kantri stiliumi: įsimylėjėliai susituokė praėjusį savaitgalį fermoje anglų grafystėje Somersete, o sutuokė juos jaunikio tėvas. Šalia jaunavedžių buvo draugai ir šeimos nariai.

Country muzikos žvaigždė ir aktorius vienas kitam 'Taip' ištarė Malibu. Ceremonijoje dalyvavo artimiausi šeimos nariai. Šaltinis sakė: "LeAnn ir Eddie dabar yra laimingai susituokę. Juos supa šeima ir draugai. Jie dėkoja visiems už šiltus sveikinimus".

Blake Lively ir Ryan Reynolds susipažino 2011 metais besifilmuodami juostoje "Green Lantern", po to sekė bendras namo Niujorke už 2 mln. dolerių pirkimas, o tada jiedu atšoko vestuves, kurias inirtingai slėpė nuo žiniasklaidos atstovų.

Savo asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais sauganti aktorė Kerry Washington tyliai ištekėjo už amerikietiškojo futbolo žaidėjo Nnamdi Asomughos. 36-erių aktorės ir 31-erių sportininko draugystė viešumon išlindo tik praėjusią vasarą, daug kam ši žinia buvo labai netikėta.

Gisele Bündchen ir Tom Brady slapta susituokė Santa Monikoje. Amerikietiškojo futbolo komandos puolėjas ir "Victoria's Secret" modelis vienas kitam 'Taip' ištarė mažoje bažnyčioje.

2002 metais slapta susituokė aktorė Julia Roberts su savo vyru Danny Moder. Apie sėkmingą poros santuoką liudija trys žavūs vaikučiai.

Aktoriai Daniel Craig ir Rachel Weisz visais įmanomais būdais stengėsi savo santykius paslėpti nuo viešumos. Deja, visi turime plepių draugų... Taip nutiko ir šį kartą - pora nusprendė slaptoje ceremonijoje prisiekti vienas kitam amžiną meilę, tačiau vienas ilgaliežuvis pasidalino naujienomis su žurnalistais.

30 metų aktorė Natalie Portman ir choreografas Benjamin Millepied 2012 metų „Oskarų“ apdovanojimuose pastebėti ant pirštų nešiojantis sutuoktuvių žiedus. Apkalbos netilo, jog žavioji Holivudo pora slapta susituokė niekam nepranešę, tačiau jų statusą patvirtino ant rankų besipuikuojantys žiedai.

Grupės „69 danguje“ lyderė Karina Krysko ir Saulius Skambinas paslapčia susituokė tą pačią dieną, kai susilaukė sūnaus.

Televizijos laidų vedėja, modelis, aktorė Jurgita Jurkutė gimtojoje Plungėje slapta ištarė lemtingąjį „taip“ septyniolika metų vyresniam savo draugui verslininkui Ryčiui Širvaičiui.