Išties geriausi anekdotai yra iš gyvenimiškų situacijų - kaip kitaip juos prikurtų žmonija? O ši itin karšta diskusija su merginomis kilo nuo vieno mažučio pasidomėjimo, kaip derėtų elgtis, jei atsitiktinai susidurtum su kolegomis ne biure, o buitiškoje situacijoje (apie alkoholio daromą poveikį čia nekalbame).

Tačiau iškylauti, stovyklauti ir įvairiausias užduotis įveikti - viena, o štai kas būtų, jei atostogaudama ir ramiai sau gulėdama paplūdimyje sutiktum šefą ar šefę? Įdomu dar, kas labiau nustebtų - jis ar tu? Kam čia turėtų būti nepatogu? O gal - visai patogu?

Išties erdvė už darbo ribų driekiasi tavo veikimo laisvei (su reglamentuotais apribojimais). Tačiau pabandėme sukonkretinti dėl to nudistų paplūdimio. Išties - ką reikėtų daryti, jei susidurtumėte organas į organą, taip sakant?

Suteikėme vaizduotei erdvės pašėlti ir štai, kaip suguldėme mėginimus išsipainioti iš tokios situacijos:

Apsimeti, kad nematai, toliau guli ir deginiesi. Abejojame, kad pavyktų ramiai gulėti, nes vis galvotumėte, jog kažkur netoliese yra kolega kostiumu, kuriuo jį mama pagimdė. Bet ir jūs tokia pati. Paplūdimyje nėra pareigų, visi lygūs, ypač atėję į nudistų erdvę. Tačiau vis tiek mintys jau bus sujauktos, vis galvosite, ar ir jis apsimetė jūsų nematęs.

Šoki strimgalviais į jūrą. Galvoji - jau geriau tegu pamato jūsų užpakalį nei priekį. Be to, yra šansas, kad šefas jūsų iš užpakalio nepažins. Kitas niuansas - gal jūsų net nepastebės: esate per daug paskrudusi ir, be to, neatitinkate dalykinio biuro stiliaus. Jūs pasikeitusi tiesiog neatpažįstamai (tik neaišku, ar nuogumas jums numetė metų, ar jų pridėjo).

Atsitupi ir pradedi statyti smėlio pilį. Reikės labai priglusti krūtine prie kelių, kad kolega nenužiūrinėtų jūsų kūno grožybių. Tačiau tokioje pozoje rizikuojate tapti skrajojančio priežodžio legenda - būti užkliudyta organu į akį.
Galite mėginti kastis duobę ir slėptis. Linkime sėkmės - gal jūsų meno projektas taps paplūdimio pažiba.

Drąsiai prisistatai. Lietuva - drąsių žmonių šalis. Ko jums gėdytis? Net jei šalia šefo - žmona ir vaikučiai, jūs neprivalote slapstytis lyg kokia vagilė. Prieinate, prisistatote, tariate keletą malonių žodžių apie puikią žmonos išvaizdą, pasiteiraujate, kaip jai pavyko išsaugoti puikias kūno formas po gimdymo. Profesionaliu kilnojamo turto vertintojos žvilgsniu perbėgusi vyrą, pasakote, kad jo reprodukcinė sistema - kuo geriausios būklės ir palinkite jiems susilaukti dar vieno vaikelio.

Išdėstai originalaus projekto idėją. Kokia darbuotoja yra gera? Kuri niekuomet nestokoja idėjų, jas originaliai pateikia. Paplūdimyje sutiktas darbdavys - puiki proga prišokti ir pasakyti, kaip nuostabiai jus veikia atostogos, saulė bei jūros ošimas. O tada imate dėstyti naujo projekto, garantuosiančio kompanijai finansinę sėkmė, viziją. Parodote, kaip kils finansinė kreivė, nevengdama priemonių, pasitaikiusių po ranka.

Padarai atostogų nuotrauką. Beveik nebejojame, kad naršysite planšetėje arba telefone. Kodėl nepasiūlyti įsiamžinti atostogų vaizdelio drauge su šefu? Tik iš inercijos nesidalinkite Facebook ir netaginkite :)

Atminkite: nėra blogų klausimų ar nepatogių situacijų - yra netinkamos reakcijos į jas!