Į Japoniją Angelina Jolie (38 m.) su šeima atvyko į filmo „Pasaulinis karas Z", kuriame vaidina Bradas Pittas (49 m.), premjerą. Tiesa, pora atvyko ne su 6 savo vaikais bei įvaikiais, o tik su trimis - Paxu (9 m.) bei dvyniais Vivienne Marcheline ir Knoxu Leonu (5 m.). Į tolimą kelionę nesiliedo Maddoxas, Zahara ir Shiloh.

Angelina ir Bradas atrodė puikiai nusiteikę, šypsojusi juos pasitikusiems gerbėjams, kurie sukėlė tikrą šurmulį Hanedos oro uoste.

Aktorių pora tuo ne tik tuo, kad susilaukė savo trijų vaikų bei pastogė suteikė dar trims. Jie dažnai keliauja visi kartu. Kai negali imti visų vaikų, jais dalijasi. Pavyzdžiui, neseniai A. Jolie Havajuose buvo su Paxu, o į Maskvą (pristatyti to patie filmo „Pasaulinis karas Z") B. Pittas vyko su Zahara ir Siloh.

Dar įdomu, kad toks gyvenimas Bradui Pittui visai patinka. Jis netgi išdrįso po kažkiek laiko pasakyti, kodėl išsiskyrė su Jennifer Aniston. Vyro tvirtinimu, santuoka su ja buvo nuobodi.

Na, o su Angelina tikrai nenuobodžiausi, ypač, kai ramybės neduoda tiek vaikų. Tačiau, kaip matyti iš nuotraukų, galbūt Bradui to ir trūko - šeimos. O paskalų gaudytojams dabar labiausiai trūksta vyšnaitės ant troto - Angelinos ir Brado vestuvių. Pora, kuri yra drauge nuo 2005 metų ir augina pulką vaikų, yra nesusituokusi.

Tačiau nejaugi nepavadinsi šeima, kai rūpinmasi vaikais bei mylimųjų poreikiais? Štai neseniai Bradas padovanojo Angelinai lėktuvą - kad būtų patogiaus jai derinti keliones, susijusias su darbo reikalais. Juk visi žino, kokie aktoriais užsiėmę, tačiau kaip nenustūmia vaikų į šalį.

O kol kas akimirkos, įrodančios, kokie Jolie-Pitt užimti tėvai:

viešnagė Japonijoje 2013 liepą...

... Japonijoje 2011...

... Japonijoje 2009 metais:

AFP, Reuters/Scanpix nuotr.