Esu įsitikinusi, kad kiekvienas iš šių žmonių tuokdamasis tikėjo, kad tai ta - tikroji meilė. Tik gal tikėjo tuo ne vieną ir ne du kartus kaip, kad yra įprasta.

Aš nemėgstu žvelgti į skyrybas kaip į nesėkmę. Skyrybos yra dviejų žmonių sprendimas, kurie sutaria, kad kartu jiems nebėra gera. O juk išsiskyręs, tai ne miręs - naujiems romantiškiems santykiams keliai neužsiveria. Įdomu, ar paprasti žmonės susituokia ir skiriasi taip dažnai kaip įžymybės, ar tiesiog mums taip atrodo todėl, kad žinome viską apie jų gyvenimą?

Pamela Anderson buvo ištekėjusi tris kartus. Jos vyrai: Tommy Lee, Kid Rock and Rick Saloman.

Vienai iš geriausių Holivudo aukso amžiaus aktorių, Elizabeth Taylor, prie altoriaus žengti, matyt, tikrai patiko. Ji buvo ištekėjusi net 8 kartus.

Žavioji aktorė Halle Berry susituokė tris kartus. Pirmuoju jos vyru tapo Davidas Justice'as, antruoju - Eric'as Benetas, o dabartinis - Olivieris Martinezas.

Dainininkė Gintarė Karaliūnaitė buvo du kartus ištekėjusi už lietuvių, o trečiąjį kartą žiedus sumainė su kanadiečiu.

Donald J. Trumpas neabejotinai yra amerikietiškosios sėkmės simbolis ir viena ryškiausių asmenybių verslo pasaulyje. Vienas žinomiausių milijardierių pasaulyje mėgsta įvairovę ir asmeniniame gyvenime, mat buvo vedęs tris kartus - Melania Trump, Ivanka Trump, o dabar Marla Maples.

Amerikiečių aktorius Nicolas Cage'as buvo vedęs tris moteris - Lisa Marie Presley, Patricia Arquette ir Alice Kim.

Drew Barrymore buvo ištekėjusi tris kartus - pirmuoju vyru tapo Jeremy Thomas, antruoju - Tom Green, tačiau tik su trečiuoju - Will'u Kopelmanu, aktorė susilaukė vaikų.

J-Lo buvo ištekėjusi už trijų vyrų - Marc Anthony, Cris Judd ir Ojani Noa. Tačiau nei vienam vyrui nepavyko ilgai išaugoti santuokos su seksualiąja dainininke.

CNN žurnalistas Larry Kingas buvo vedęs 8 kartus, 7 moteris, mat vieną jų prie altoriaus vedėsi du kartus.

Mavrixonline, AFP, Reuters, AP/Scanpix nuotr.