Taigi, atėjo metas skirti laiko sau ir pasilepinti, juk esame to vertos. Taip, taip, visos neturime daug laisvo laiko, tačiau, tam, kad jo atrasti tereikia noro. O noro būti gražiomis visos turime užtektinai. Metas atskelsti visas grožio paslaptis, kurios padės jūsų odai, plaukams ir nagams.

Odos valymas

Veido valikliai gali dirginti net ir sveiką odą, o ką jau nekalbėti apie jautrią ar problematišką odą. Kaip geriausia valyti jos nedirginant? Sprendimas paprastas - nepriklausomai nuo odos tipo, rinkitės švelnų valiklį, kuris ištirpina nešvarumus ir riebalų perteklių, bet nesukuria odos tempimo pojūčio. Todėl nesirinkite kvapių valiklių, kuriuose yra alkoholio arba ingredientų, kurie užkemša poras.

Odos šveitimas

Kodėl kai kurios moterys turi pavydėtinai gražią, švytinčią odą? Žinoma, svarbų vaidmenį vaidina genetika, tačiau net ir neprobleminei odai reikia pagalbos. Čia reiktų pasitelkti odos šveitiklius, kurie išvalo odą ir padeda giliau įsiskverbti serumams ir kremams. Tačiau turinčios itin daug spuogų, šveitiklius turėtų rinktis pasitarusios su dermatologais. Užsiimdamos saviveikla, galite sau tik pakenkti.

Saldi oda

Reguliarus kūno šveitimas ne ką mažiau reikalingas nei veido. Ir tam, jog jūsų kūno oda būtų švelni it persiko odelė, nebūtina palikti krūvos pinigų SPA centruose. Pasidarykite saldų cukraus pilingą - švelniais sukamaisiais judesiais įtrinkite cukrų ant drėgno kūno. Tokią procedūrą kartodamos bent kartą per savaitę - netrukus pamatysite pirmuosius rezultatus.

Nagų priežiūra

Prieš darydamos manikiūrą pamirkykite nagus vandenyje. Sumaišykite dušo želė su šiltu vandeniu ir pamirkykite rankas tirpale penkias minutes. Taip daug lengviau atstumsite odeles, o nagai taps baltesni. Kojų nagus suminkštinti sunkiau, todėl tokioje pat vonelėje pamirkytas pėdas ištepkite vazelinu ir apsukite maišeliu. Palikite 15 minučių ir džiaukitės kūdikio švelnumo pėdutėmis.

Atsakingas požiūris į pleiskanas

Pasirodo, žmonės labai dažnai piktnaudžiauja šampūnu nuo pleiskanų. Dauguma mano, kad pleiskanos tai tiesiog sausa oda, tačiau sausėjanti galvos oda yra paprasčiausias blogo šampūno išskalavimo padarinys. Todėl prieš bėgdamos pirkti šampūno nuo pleiskanų, atidžiausi ir kruopščiau išskalaukite plaukus.