Monotonija, rūpeščiai itin stipriai atsispindi ir miegamojo erdvėje. Anot psichologų, nustatyta, kad paįvairinus ir atnaujinus porų seksualinį gyvenimą, kokybiškai pagerėja ir tarpusavio bendravimas.

Nors tradiciškai galvojama, kad sekso žaidimų priemones perka vyrai, internetinių prekių suaugusiems Lovebox.lt atstovai paneigia šį stereotipą. Lovebox.lt konsultantė, psichologijos išsilavinimą turinti Birutė Fun, sako, kad moterys tampa iniciatorėmis gerinti tarpusavio santykius visose gyvenimo sferose ir visų pirma, lovoje.

Prabangūs produktai - mylimai moteriai

Naujovė Lietuvos rinkoje - švedų firmos LELO produktai. Tai prabangūs sekso žaislai, kurių norėtų kiekviena moteris. Pradedant įprastais klasikiniais vibratoriais ir baigiant šio prekės ženklo masažo aliejais su 24 karatų auksu bei lubrikantais dailiuose juoduose buteliukuose. Šios firmos išskirtinio ir subtilaus dizaino prekė galėtų būti puiki dovana antrajai pusei.

Kiekviena moteris santykius sieja su romantika. Psichologė siūlo vyrams nesipriešinti ir geriau atkreipti dėmesį į masažo aliejus ir žvakes. Šiandien vartotojai jau gali rinktis pačius įvairiausius masažinius aliejus: natūralius, ekologiškus ir net valgomus. Nereikia pamiršti, jog masažas yra puiki atsipalaidavimo priemonė po sunkios dienos, kuri gali ne tik maloniai nuteikti, susiprinti intymumą, bet ir tapti meilės žaidimų pradžia.

Sveikatai ir stipriesniems pojūčiams - vaginaliniai kamuoliukai

Vis dar nežinantiems, vaginaliniai kamuoliukai - tai du tarpusavyje sujungti arba nesujungti kamuoliukai, dedami į vaginą. Kadangi jie sunkoki, raumenys turi ką laikyti ir taip treniruojasi. Juos galima rinktis iš įvairiausių spalvų ir medžiagų: plastiko, gumos, silikono, stiko ar net plieno!

Kam reikalinga tokia mankšta? Silpni intymūs raumenys yra dažna orgazmo nebuvimo priežastis. Todėl juos nuolatos treniruojant greičiau pasiekiamas orgazmas, patys orgazmai yra intensyvesni, plius treniruotų raumenų susitraukinėjimai suteikia naujų pojūčių jūsų partneriui. Ši mankšta veikia kaip prevencinė priemonė ginekologiniams susirgimams, paruošia raumenis mažiau skausmingam gimdymui ir jie greičiau atsistato po gimdymo. Rekomenduojama visoms vyresnėms nei 25 metų moterims, o po gimdymo jie yra tiesiog būtini.

Stimuliatorius - nepastebima priemonė

Taip pat seksologai poroms rekomenduoja įvairiausių rūšių stimuliatorius. Stimuliatorius yra nedidelis apvalus vibratoriukas, kuris skirtas klitorio ar kitų erogeninių zonų (pvz., spenelių) stimuliacijai. Puikiai tinka poros erotiniam masažui, ypač jei yra įkraunamas (nereiks kvaršinti galvos dėl baterijų) bei atsparus vandeniui (tiks naudoti duše, vonioje, baseine...). Mažas ir diskretiškas net padėtas ant vonios lentynelės gali būti neatpažintas kaip sekso objektas. Idealiai pritaikytas poros žaidimams, tačiau puikiai tinka ir naudojimui vienumoje. Paprastai stimuliatorių forma pritaikyta taip, kad kuo geriau prisiglaustų prie klitorio ir būtų patogus laikyti rankoje. Beje, rinkoje siūlomi netgi dvigubi stimuliatoriai, t.y. du vibratoriukai viename, kurie yra grynai sukurti porai. Vienas jam ir vienas jai.

Saugios suaugusiųjų prekės

Renkantis poros santykius galinčius atnaujinti žaislus, svarbu atkreipti dėmesį į medžiagas, iš kurių pagaminti sekso žaislai. Lovebox.lt eskpertai tvirtina, kad bene geriausia medžiaga - medicininis silikonas, kuris, nors minkštas, tačiau tvirtas, neturi kenksmingų medžiagų ir beveik nesukelia alergijų. Sekso gurmanai renkasi žaislus iš plieno, kurie yra sunkūs, tvirti, tačiau greitai sušyla nuo jūsų kūno temperatūros. Reikėtų atsižvelgi į išmatavimus, nes pradedantiesiems geriau nesirinkti didelių gabaritų vibratoriaus. Be abejo, reiktų atsižvelgti į kainos ir kokybės santykį. Nebūtinai pats brangiausias gaminys bus pats geriausias, ir nebūtinai pats pigiausias pasižymės patvarumu ir naudingomis savybėmis. Atkreipkime dėmesį ir į gaminio išvaizdą - galiausiai juk moterys myli akimis. Prieš perkant žaislą būtų naudinga pasiskaityti atsiliepimus apie jį sekso žaislų testuotojų blog'uose.