Kadangi mano klubai labai akcentuoti, moteriški, tai krūtinė atrodo nedidelė. Kad suteikčiau proporcijas, esu sumąsčiusi keletą gudrybių, kurios suveikia, kai noriu, kad bendra išvaizda būtų tobula. Vakarėliuose visuomet tai padeda sužibėti. Bet, žinoma, yra papildomų sąlygų :)

O jei esi simpatiška, moki bendrauti, turi gerą humoro jausmą, vyrams tie papai - ne esmė. Esmė galbūt tiems, kurie nori pasipuikuoti savo pupa prieš aplinkinius. Bet ar tau tokio glušiaus reikia?

Pamąstykime dar apie moteris, kurios negali puikuotis dideliais apvalumais - Gwyneth Paltrow, Kirsten Dunst, Keira Knightley. Jos visos - puikios, ryškios asmenybės.

Dar niuansas dėl didinimų: visos pamąsto apie tai -pala, stumsiu čia tuos apvalumus, o kai nusirengsiu, vyrui bus šokas, nusivils, kad jį apgavau. Mieloji, apsigavo jis pats, jei žiūrėjo tik į papus. O tu neskubėk griūti į lovą, pabendraukite, pajuskite, ar vienas kitam patinkate. Jei jam malonu (ir tau, be abejo) bus laiką leisti su tavim, nuvažiuokite prie ežero pasideginti, paplaukioti. Pamažu jį pratink prie savo kūno, o ne drėbk liemenėlę su silikonais žemėn ir griūk ant jo.

Pamažu pateik save ir savo kūną. Kai vyras brandus ir kai jam rūpi kiti dalykai, ne vien tik mintys, kaip įsiversti tave į lovą, atsiranda kitoks požiūris į moterį, kitoks vertinimas (ir labai daug priklauso nuo tavo pateikto tono). Tad tu nenusipigink, leiks jam įsimylėti tave. Pamatysi, jam tikrai nekils jokių įtarimų, kad grūdaisi į liemenėlę silikonines pagalvėles. O apie sumanų drabužių pasirinkimą jis net nesuvokia. Vyras paprastas - jam gražu arba ne.  O kad papai kristų lauk, šiuo tekstu nemokysiu rengtis. Pabandysime suformuoti proporcijas, kai trūksta krūtinei apimties.

Iš esmės, jeigu pažiūrėtume dar plačiau, tai visi moteriški gudravimai (ne tik krūtinės iškišimas) yra vyrų akims apdumti: aukštakulniai (kojos ilgesnės, eisena ir laikysena grakštesnė), raudonas lūpdažis (aistra, geidulingumas), kvepalai, plaukų permetimas, balso tembro nutaisymas, žvilgsnis, gestai... Jei imsi taip viskuo baisėtis, kaip čia nenatūralu, kaip čia vaidiname ir stengiamės, tai vyrų ir moterų pasaulis bei santykiai ims braškėti.

Stengtis gražiai ir stilingai atrodyti, nepavirstant lėle ir preke, yra sveikintinas dalykas. Todėl gaudykite mažas mažos krūtinės putlinimo gudrybes!

1 būdas. Drapiruotės ir raukiniai
Klostės, raukiniai, plisai, gėlės, kaspinai iškirptės srityje suteikia krūtinei trūkstamos apimties - tai vienas vizualių variantų, kaip padidinti krūtinę. Raukiniai geriausia, kad kristų horizontaliai, keliomis eilėmis. Taip mėgsta rengtis Charlize Theron, Natalie Portman.

2 būdas. Uždaras viršus
Laivelio tipo apykaklė, susagstoma palaidinė, golfas - visa tai padidina krūtinę. Jei eidama į vakarėlį apsimausite džinsus, avėsite aukštakulnius ir būsite užsivilkusi palaidinę uždaru kaklu su užrišama apykakle (a la „Mad men" sekretorė ), tikrai atrodysite ir seksualiai, ir paslaptingai.

3 būdas. Nuogi pečiai
Ar pamąstėte, kodėl alaus šventėje Bavarijos merginos atrodo paprastai, bet patraukliai? Jos moka išryškinti krūtis. Palaidinė paraukta, nuleistais pečiais, o krūtinę pakelia ir įrėmina liemenė.
Galite rinktis ir kitokį pečių apnuoginimo būdą: palaidinę ar suknelę, užsegamą (užrišamą) ant sprando. Nugara uždara, ne nuoga. Priekis tuomet arba drapiruotas, arba nusėtas raukiniais. Po tokiu drabužiu sekitės liemenėlę be petnešėlių.

4. Kvadratinė dekoltė
Tai panašu į bavarių nacionalinę aprangą, tik galite rinktis paprasto kirpimo suknelę ar palaidinę tokia iškirpte. Be paraukimų. Krūtinė iškyla, paplatėja, figūra atrodo proporcingesnė, o tu - geidžiamesnė.

5 būdas. Kontrastas
Labai sena taisyklė - juoda apačia ir baltas viršus. O jei palaidinė pasirinkta teisingai (žiūrėkite ankstesnius punktus), tuomet proporcijos bus išlaikytos idealiai! Galite derinti įvairias raštų variacijas: geometrinės figūros, žirneliai. Krūtinę padidinsite languotu audiniu.

6 būdas. Dryžiai
Horizontalūs dryželiai praplečia figūrą. Tai galima panaudoti, jei norite padidinti krūtinę. Todėl šios vasaros tendencija - marinistinis stilius, balti ir mėlyni horizontai, bus labai tinkamas aprangos variantas. Taip elgiasi Taylor Swift, Kate Holmes.

7 būdas. Šalikas
Dėmesį sutelkti į viršutinę dalį ir drauge atrodyti stilingai bei madingai padės šalikas. Dabar madinga užsivynioti kaip aštuonetą (net vaikinai nešioja, gal taip krūtinės raumenis didina). Išties geras akcentas, kurį mėgsta Rihanna, Hilary Duff, Denise Richards.

8 būdas. Karoliai ir vėriniai
Ilgi vėriniai, net kelios jų eilės ant kaklo pabrėš krūtinės iškilumus. Nusisek smulkią grandinėlę - atėjo metas stambiam grožiui!

9 būdas. Džinsinė liemenė arba švarkas
Džinsas universalus, tiks prie šortų ir prie ilgos paplūdimio suknelės. Tiks džinsas su nutrintomis vietomis ar metalinėmis detalėmis. Taip gudrauja Miranda Kerr, Reese Whitherspoon.

10 būdas. Push-up liemenėlė
Tai puikus išradimas, kad drabužiai su iškirpte atrodytų gražiau. Silikoninės pagalvėlės suspaudžia, iškelia, suformuoja apvalumus.
Yra ir kita alternatyva - silikoniniai kaušeliai, kurie dedami tiesiai ant krūtinės. O kai kurie modeliai sugalvoja dar paprasčiau: tiesiog sustumtas į centrą krūtis apačioje suklijuoti lipnia juosta.

11 būdas. Kompaktinė pudra
Vizualiai pagilinti griovelį tarp krūtų galima bronzine pudra (arba kremu ir aliejais) su švytinčiomis detalėmis.

12 būdas. Nėriniuoti apatiniai
Su tokia liemenėle atrodysite ne tik geidulingiau, bet ir krūtinei suteiksite putlumo. Idealu - pagrindas su pakietinimu, o viršus nėriniuotas. Kaušelių forma turėtų būti įstrižai kirpta.

AFP/Scanpix, Shutterstock nuotr.