Problemos ypač tikėtinos trečiadienį ir ketvirtadienį. Geriau nerizikuokite, kreipkitės patarimo į autoritetą. Asmeniniame gyvenime gali būti nusivylimų, tačiau žvelgiate į tai optimistiškai - galbūt viskas - tik į gera?

Naujų pažinčių patartina vengti, nes nieko gero neatneš. Savaitgalį atsipalaiduokite. Jei tinka, praleiskite vienumoje.

Vandens ženklai bus pasirengę permainoms gyvenime, o štai Ugnies ženklai, atvirkščiai, į pokyčius žiūrės įtariai. Oro ženklai šią savaitę gali stipriai nusivilti, o Žemės ženklams vertėtų susitelkti į asmeninį gyvenimą, kad išspręstų problemas su partneriu.

Nuo bendros prognozės prie smulkesnės - horoskopas savaitei 12 Zodiako ženklų.

AVINAS

Avinai pasiryžę užsiimti rimtais reikalais, kurie kvepia finansine rizika. Tačiau jums reikia kantrybės, kurioms itin stokojate. Pasistenkite rasti gerų patarėjų.
Pinigų verčiau neleiskite - jūs stengiatės gyventi, neatsižvelgdama į pajamas, o kontroliuoti savęs nesugebate. 

Šeimoje gali kilti keistų dalykų, kaupiasi neaiškumų debesis - dėl to tikrai nedžiūgaujate. Jei bus galimybių, susitikite su senu draugu, kuris jums gali pakelti nuotaiką. Savaitgalį gali kilti problemų, susijusių su vaikais.

Su partneriu santykiai klostysis gerai. Jis itin vertina jūsų dėmesį bei rūpestį. Užsiimkite kažkokia bendra veikla.
Šią savaitę vienišėms stings to pasitikėjimo, kuris būtinas pritraukti priešingą lytį. Nenusiminkite ir kaupkite jėgas kitam pažinčių etapui.

JAUTIS

Jums galima pavydėti. Esate tokia išmintinga, jog šios savaitės sunkumai, susiję su finansiniais reikalais, jūsų net nepalies. Jūs tokia apsukri, kad įsigudrinote uždirbti gana padorią pinigų sumą. Tačiau asmeniniuose reikaluose situacija nepavydėtina. Nereikėtų būti užsispyrusiai bei rodyti savo charakterio kietumą, nes aplinkinius tai tik erzina.

Patys audringiausi konfliktai, su įžeidinėjimais ir ašaromis, gali kilti penktadienį. Nuolaidoms būsite pasirengusi tik sekmadienį - tikėtina, tuomet ir sugrįš vidinė harmonija.

Santykiuose su partneriu - ne geriausi laikai. Pasistenkite neaštrinti situacijos, užversdamos mylimąjį savo problemomis. Net jeigu jums reikia dėmesio, nereikalaukite per daug.
Vienišėms nuo naujų pažinčių reikėtų susilaikyti - nieko gero nebus. Visi potencialūs kandidatai bus nusiteikę lengvabūdiškai jūsų atžvilgiu, todėl būkite atsargi.

DVYNIAI

Tiesiog draskotės į šalis, nes visi kažko iš jūsų reikalauja. Jaučiatės nepakeičiama, tračiau tai jus ima erzinti. Savo pyktį išliejate ten, kur nereikia. Dėl to gali nukentėti jūsų brangūs ir artimi žmonės, o paskui bus gėda, kad nesugebėjote susilaikyti. Būtina atsipalaiduoti ir nuraminti nervus. Geriausi fizinis krūvis arba sporto treniruotė.

Piniginiai reikalai gana geri. Artėjant savaitgaliui, pasijusite tvirčiau - galite ką nors nusipirkti, nuotaika tikrai pakils.

Ši savaitės ypač palanki sudėlioti visus taškus ant „i" santykiuose su partneriu. Sunkumų nebus, nes mylimasis nusiteikęs ryžtingai spręsti konfliktus.
Vienišėms naujos pažintys nebus itin sėkmingos. Kalta ne jūs, o nepalankus metas tokio pobūdžio veiklai.

VĖŽYS

Itin nerami, jaučiate vidinį diskomfortą, kurio priežastys slypi beveik visose gyvenimo srityse. Jums dabar - ne itin palankus laikotarpis, tačiau taip būna, kai artėja gimtadienis. Susiimkite, sudarykite veiksmų planą ir imkitės tik neatidėliotinų darbų. 

Svarbiausia - studijos ir darbai, kuriuos jums reikia užbaigti. Jums pavyks, tik neskubėkite ir nesinervinkite.
Jus palaiko mylimas žmogus, kuris netgi pasiryžęs aukotis. Jei drauge suplanuosite nors mažas atostogas, jas praleisite itin puikiai!

Partneris jus gali nustebinti dėmesiu. Atsilyginkite nuoširdumu ir paskatinkite tokį jo elgesį, kad aistra neatvėstų taip greitai. Savaitės vidurys tika bendrai veiklai - pasivaikščiojimui parke ar spektakliui žiūrėjimui. Vienišėms naujų pažinčių šią savaitę geriau nemegzti. Greitai sutiksite tą, kurio seniai laukėte.

LIŪTAS

Esate nepatenkintos tuo, ką turite. Manote, kad visas pasaulis nusiteikęs prieš jus. Gadinate santykius su artima drauge, kuri iš tiesų jūsų atžvilgiu elgiasi nesąžiningai. Santykius aiškintis gali tekti ilgai; tik penktadienį pagaliau nurimsite.

Esate gana didelė egoistė, tik to pripažinti nenorite. Manote, jog elgiatės labai teisingai ir išmintingai.

Su pinigais vyksta keisti dalykai: kaip greitai atsiranda, tai greitai ir išnyksta. Pirkinius negalėtume vadinti sėkmingais, todėl šią savaitę geriau nieko nepirkti. Palankiausia diena - šeštadienis, todėl ją praleiskite produktyviai.

Savaitės viduryje gali susipykti su partneriu. Neverta gilintis, kuris teisus, geriau ramiai ir nuoširdžiai pasikalbėkite. Geriau įsiklausykite į partnerį ir pasistenkite suprasti, prieš išsakydama pretenzijas. Vienišių laukia įdomios pažintys. Tačiau nepasiduokite užklupusiai savimeilei.

MERGELĖ

Savaitės bus rami - nemalonumai jus aplenks. Gyvenate gana ramiai ir harmoningai, todėl jums pavyksta užbaigti darbus, kurie jau seniai pradėti. Atkreipkite dėmesį į tuo reikalus, kuriems reikia dokumentų pasirašymo.

Asmeniniuose santykiuose Mergelės itin išradingos. Bendraujate tik su tuo, kas jums patinka, vengiate atsitiktinių pažinčių, kad ir kokios viliojančios jos būtų. Jei būsite pakviesta į vakarėlį sekmadienį, geriau atsisakykite - tik išleisite pinigų ir nepatirsite malonumo.

Šią savaitę gali kilti sunkumų bendraujant su partneriu. Pasistenkite rasti supratimą, išsikalbėkite abu. Tikėtina, jog tada rasite išeitį iš susikaupusių problemų.
Nauji žmonės džiugins vienišes, tačiau būkite atsargi ir budri - ne visi partneriai nori rimtų draugysčių.

SVARSTYKLĖS

Nuotaikos permainingos, nes emociškai jaučiate kažkokį nepasitenkinimą. O dar pati nesuvokiate, ko norite. Greičiausiai galvoje - ne darbas, nes jis jus erzina, stengiatės jo išvengti. Tikėtina, jog mąstote apie darbo pakeitimą, tačiau būtent dėl šito skubėti nereikia.

Galite susipykti su mylimu žmogumi, nes jums įkyrėjo būti kantriai ir nusileisti. Jeigu kas nors jūsų netenkina, esate linkusi nuomonę išsakyti tiesiai. Tai sveikintina. Tas tiesumas santykių nesugriaus, vis tiek sugebėsite rasti kompromisą. Savaitės gale būsite jau ramesnė ir atstačiusi pusiausvyrą. Už tai turite būti dėkinga partneriui. Paskatinkite jį dėmesiu, nuoširdumu. 

Vienišoms širdims geriau dairytis partnerio senų draugų rate. Tikėtina, jog kažkuris iš jų jaučiau jums šiltesnis jausmus nei draugystę.

SKORPIONAS

Pasinersite į asmeninius santykius, kurie jus šiuo metu jaudina. Įtariai vertinote savo partnerį. Ir ne be priežasties - jo elgesys jūsų atžvilgiu išties įtartinas. Galite be jokio gailesčio nutraukti ryšį, nes emociškai jaučiatės tvirtai, žinote, jog viena neliksite.

Silpnoji vieta - materialiniai sunkumai. Jei turėjote skolų, gali būti paprašyta jas tuojau pat grąžinti. Teks išsisukinėti, gal net iš kažko pasiskolinti. Kreipkitės į draugę - ji jums padės. O štai svetimų žmonių į šitą reikalą nepainiokite - kažkas gali įskaudinti.

O šiaip savaitė bus rami. Jei išsaugosite ryšį su partneriu, praleiskite su juo daugiau laiko. Krepkite mažiau dėmesio į juodus debesis, ir jie patys atsitrauks.
Vienišėms gali pabirti naujų asmenų, tačiau neskubėkite į jų glėbį. Sudėliokite prioritetus ir skirkite savo dėmesį tik jūsų vertam vyrui.

ŠAULYS

Ieškote pramogų, nes gyventi tapo nuobodu. Galite net rizikuoti šeima ir įklimpti į romaną. Pagalvokite, kad jus gali išnaudoti ir viską nukreipti prieš jus. Taigi geriau laikykitės to, ką turite, ir nelaužykite duotos ištikimybės priesaikos.

Darbingumas tiesiog pavydėtinas. Rankų nesudedate ir daug uždirbate. Gali kilti idėjų skirti pinigų dideliam pirkiniui, pavyzdžiui, kelionei ar prabangiam poilsiui. Tai bus gera investicija į jūsų nuotaiką ir sveikatą.

Santykiai su partneriu - ne patys geriausi. Pasistenkite nesukelti konflikto ir daugiau dėmesio skirti mylimajam. Tokio elgesio rezultatus netrukus pajusite.
Žavesio vienišėms netrūks, kad pritrauktų priešingos lyties gerbėjų. Išnaudokite palankų momentą.

OŽIARAGIS

Viską gaunate nelengvai, jums atrodo, kad net aplinkybės jums priešiškos. Smarkiai nervinatės, tačiau stengiatės priimti pasvertus sprendimus. Net jeigu darbe jus kritikuoja, stengiatės laikytis savo nuomonės ir palenkti į savo pusę.

Ypač sudėtingi reikalai finansų srityje. Jūsų partneris jums neįtinka, plėšotės dėl gerovės viena. Teks mąstyti, kaip uždirbti daugiau pinigų, nes tuoj pradės kauptos skolos, kurių Ožiaragiai negali pakęsti. Skolintis pinigų nepatartina - lydės nesėkmė.

Santykiuose nėra jokios romantikos, viskas mirę, nieko nevyksta. Jums norisi kaukti iš nevilties. Gal pajutęs tas nuotaikas partneris, mėgins rengti kažkokį siurprizą, tačiau daug tikėtis neverta. Padėkokite net ir už nedidelę smulkmeną, nes partneriui tai svarbu. Vienišės neatsigins gerbėjų. Iš jų bus sunku išsirinkti tą vienintelį. Būkite apdairi.

VANDENIS

Esate abejinga įvykiams aplinkui. Jus apėmusi tokia nuotaika, lyg stebėtumėte kito asmens gyvenimą, o ne gyventumėte savąjį. Savaitės pradžioje greičiausiai kažkuo nusivilkite, o tai pakeis visą savaitės emocinį foną.

Tačiau antroje savaitės pusėje jums gali kilti sumanymų, kaip spręsti finansines problemas, todėl jūsų elgesys pasikeis. Tačiau viena veiksmų nesiimkite, ieškokite pagalbininkų. 

Asmeniniuose santykiuose neskubinkite įvykių, tegu eina savo vaga, nes vis tiek gausite tai, ko norite. Ypač dėmesinga būkite šeštadienį. O iš esmės būsite energinga, greitai įveiksite sunkumus, kurie, beje, jums atvers naujų galimybių. Todėl dėl nieko nedejuokite! Vienišės entuziastingai megs naujas pažintis, todėl didelė galimybė, kad įsisiūbuos aistringas romanas.

ŽUVYS

Itin gerai gaudotės finansiniuose reikaluose, tačiau pirmiausia vertėtų susitelkti į problemas, kurios šeimoje brendo jau ilgai. Jei galvojote apie stambų pirkinį, tai geriausia įsigyti šią savaitę. Puikiai klosis darbai, susiję su buto remontu, sutaupysite laiko ir jėgų, todėl elkitės drąsiai. 

Pats laikas pagalvoti apie poilsį ir atostogas. Geriausia pradėti ilsėtis jau nuo šio ketvirtadienio. Apie romantiką nesvajojate, seksualiniai troškimai prislopę. Jūsų norai paprastesni - paskaityti knygą, nueiti į teatrą, kiną. Esate rami, ir jums ta būsena labai patinka!

Santykiai su partneriu ne itin klostysis. Pagalvokite, gal vertėtų kitaip pateikti problemą ir ieškoti kitokių jos sprendimo būdų? Nesikrimskite - nepalankus metas greitai baigsis. Vienišėms gali kilti bendravimo keblumų su naujais žmonėmis, todėl geriau venkite pažinčių.

Parengta pagal MyJane