Užėjus į sexshopą, akys apraibsta nuo pasirinkimo galimybių – daugybė spalvų, stilių, kokybės įvertinimų. Čia ir apima nežinia, kas gi bus tas pirmasis, kuris padės jums atrasti naują malonumų pasaulį? Nė kiek ne lengviau nei susirasti tikrą eržilą, kuris gerai pamylėtų ir suprastų, kas tau patinka.

Vibratorių šiandien galima įsigyti ne tik sekso prekių parduotuvėse, bet ir internetinėse parduotuvėse. Tai tikrai patogu toms, kurios drovisi žengti koją į suaugusiųjų parduotuves, o ką jau kalbėti apie gyvą konsultaciją su pardavėju, žiūrint jam į akis. Tačiau nesvarbu, kur planuojate pirkti savo pirmąjį vibratorių, turite apie tai šį bei tą žinoti, kad išsirinkti būtų lengviau. Taigi suteiksiu jums keletą svarbiausių patarimų, kad šis apsipirkimas taptų malonus, kaip ir perkant sukneles.

1. Kalbant apie vibratorius, jiems galioja ir kitų daiktų taisyklė - dažniausiai gauname daiktą, atitinkantį kainą. Jeigu kaina maža, greičiausiai jis pagamintas iš pigesnių medžiagų. Tokį vibratorių geriausia pirkti, jeigu dar nežinote, ar vibratorius jums bus dažnai reikalingas. Jie pasižymi švelnesne ir ne tokia intensyvia vibracija, dažniausiai yra vandeniui neatsparūs. Esant tvirtam apsispendimui įsileisti vibratorių į savo gyvenimą, reikia rinktis brangesnius, aukštesnės kokybės, ilgai tarnausiančius vibratorius.

2. Jeigu iš tiesų norite sužinoti, kaip veikia produktas, geriausia būtų klausti tų, pas kuriuos vibratorių perkate. Ypač patogu bendrauti su internetinės parduotuvės konsultantais - galite nieko nesidrovėti ir klausti neišėjusios iš namų. Naivu tikėtis, kad jie bus viską išbandę, tačiau puikiai išmano visus veikimo principus, žmogaus anatomiją ir gali parinkti žaisliukus pagal labiausiai norimos stimuliacijos rūšį. Tačiau, jei jums drąsos netrūksta - tikrai rekomenduoju pasikonsultuoti ir gyvai. Esu ne kartą nustebinta tų jaunų konsultančių laisvumu ir savo darbo išmanymu, tikrai gerų patarimų davė.

3. Pažinkite ir supraskite savo kūną! Nors jūsų draugė gali alpti iš malonumo, žaisdama su G tašką stimuliuojančiu vibratoriumi, jei jums stipriausias orgazmas - klitorinis, toks žaisliukas jums gali nedovanoti jokių stiprių pojūčių, todėl vertėtų rinklis klitorio stimuliacijai sukurtus vibro žaisliukus. Pamąstykite, kokios rūšies stimuliacija jums maloniausia sekso metu? Beje, jei nežinote, kas jus „užveda", vibratorius gali padėti tai išsiaiškinti!

Vis dar dvejojate? Ką gi, susipažinkite su pagrindinėmis vibratorių rūšimis ir sužinokite, kokiam seksualiniam tipui ar stimuliacijai jie tinkamiausi.

Klasikiniai vibratoriai

Pailgi, tobulai lygūs ar atkartojantys natūralius penio linkius - paviršius toks, kokio pageidaujate. Šie žaisliukai sukurti vaginos stimuliacijai - įkišti/ištraukti. Tai malonumas, atkartojantis tikro sekso pojūčius. Jeigu mėgaujatės tikro penio įsiskverbimu, toks vibratorius jums puikiausiai tiks.

Klitoriniai vibratoriai

Net 80 procentų moterų tikrą orgazmą jaučia tik tada, kai tiesiogiai ar netiesiogiai stimuliuojamas jų klitoris. Jeigu sekso ar masturbacijos metu trokštate papildomos klitorio stimuliacijos, turėtumėte rinktis klitorio masažuoklį. Jų išvaizda gerokai skiriasi nuo klasikinių vibratorių, ilgis bei dydis - ne ypač svarbu, svarbiausia - vibracijos intensyvumas.

G-taško vibratoriai

Šie stimuliatoriai atrodo panašiai kaip klasikiniai, tik jų galiukas visuomet užlenktas - taip sudaroma puiki galimybė stimuliuoti paslaptingąjį G tašką. Pakreipus vibratorių virš gaktos kaulo, galite puikiai stimuliuoti ir klitorį.

Kombinuotų funkcijų vibratoriai

Daugiau nei vienos zonos stimuliavimas - tai dvigubas malonumas! Jeigu mėgstate, kai vaginalinės sueities metu papildomai stimuliuojamas jūsų klitoris - rinkitės tokį. Jie stimuliuoja vaginą, tačiau turi tokį mažą vibruojantį išsišakojimą, kuris skirtas jaudinantiems pojūčiams aplink klitorį. Jeigu neapsisprendžiate, kas jus labiau kaitina - vaginalinis ar klitorinis stimuliavimas, šis universalus variantas kaip tik jums.