Jeigu jūsų lytinis gyvenimas tapo gana vangus, įtemptas ir nuobodus, gali būti, kad jums trukdo protas. Smegenyse vyksta įvairiausi cheminiai procesai, kurie diktuoja, kaip gyventi mūsų organams esantiems žemiau juosmens. Taip pat smegenyse sugula visos mūsų mintys, apmąstymai ir nerimas.

Sunku pripažinti, tačiau kartais patys blokuojame savo seksualinę energiją įvairiomis netinkamomis mintimis. Kalbu ne apie rūpesčius buityje ar darbe, o apie patį seksą. Klaidingas mąstymas apie save, partnerį ir jo norus gali ne tik nuslopinti norą mylėtis, bet ir sugriauti jūsų seksualinį gyvenimą. Taigi, atpalaiduokite protą, išsivalykite mintis, pamirškite visuomenėje nusistovėjusius stereotipus ir marš į lovą.

Jauskitės patogiai savo kailyje
Milijardai tyrimų įrodė, kad drovios moterys yra bailesnės ir mažiau tikėtina, kad jos inicijuos seksą, pasiūlys naujas pozas. Savimi pasitikinčios moterys nesidrovi savo kūno ir jaučiasi ne tokios įsitempusios, todėl daug lengviau gali mėgautis meilės žaidimais. Tyrimai parodė, kad žmonės, turintys intymių santykių, kai yra jiems pasirengę, mažiau jaudinasi dėl savo kūno proporcijų, grožio, nyksta jų susikurti kompleksai. Todėl jei vis dar droviesi savo partnerio, pagalvok, ar jis tau tinkamiausias.

Apšilimas
Ne tik mums, moterims, patinka, kai mus glosto, masažuoja ir bučiuoja. Absoliuti netiesa, kad vyrams glamonės visai nereikalingos. Pradėkite masažuoti partnerio galvą, prisiminkite, kaip tai daro jūsų kirpjėja, trinkdama jūsų plaukus kriauklėje. Juk atpalaiduoja, ar ne? Pratęskite galvos masažą pečių atpalaidavimu ir kaklo bučiniais. Taip nusiųsite signalą, kad norite mylėtis, o partneris jausis dėkingas už suteiktą malonumą.

Meilė
Nieko naujo, kad vyrai gali užsiimti seksu be jokių gilesnių jausmų ir preliudijų, bet ar žinote, kad jei vyrai turėtų pasirinkimą tarp reto sekso su glamonėmis ir dažno greituko be meilikavimų, dauguma rinktųsi pirmąjį variantą? Tyrimų metu nustatyta, kad kai kurie vyrai geriau atsisakytų sekso, nei glamonių. Taigi, dabar jūs žinote, kaip jiems tai svarbu. Todėl apdovanokite mylimąjį bučiniais, glamonėmis, o jei norite įaudrinti maksimaliai - pamaloninkite oraliniu būdų. Žinoma, ne iki galo... Nenuskriauskite ir savęs.

Naujos pozos
Kodėl nenorite išbandyti naujų pozų? Bijote? Baimę gimdo nežinojimas. Kamasutros subtilybių galite išmokti ne tik iš knygų, galite pasižiūrėti erotinių ar pornografinių filmų, kuriuose suvaržymams vietos nėra. Supratusi, kad užkelti kojas ar labiau išsiriesti fiziškai tikrai įmanoma, nustebinkite partnerį pati pasiūlydama kažką naujo. Nauji potyriai suteiks naujų pojūčių ir pasitikėjimo savimi.

Nešvankios kalbos
Jei kalbėti nešvankiai jums yra nepriimtina, pamėginkite bent jau pažaisti balso tonu. Svarbiausia, kokius žodžius ar citatas jūs vartosite. Visa tai yra jūsų mintyse, tereikia tai išlaisvinti. Net paprasčiausi žodeliai „Aš tave myliu" arba „Aš virpu" gali įaudrinti jūsų partnerį. Mokslininkai įrodė, kad purvinos kalbos lovoje išlaisvina mūsų slapčiausius norus ir padeda atsipalaiduoti. Todėl pamirškite etiketą ir auklėjimą - tapkite velniuku.

Netikėti greitukai
Vyrams patinka elgtis lyg neklaužadoms berniukams, jie juk niekada iki galo nesuauga. Todėl greitas seksas netikėtose vietose jam gali priminti, kokia jūs karšta ir stebinanti. Greitukai ne tik emociškai suartina, bet ir įneša naujų vėjų į jūsų santykius, nes tampate lyg nusikaltimo bendrininkais. Todėl nustokite galvoti, kad mylėtis laiptinėje, mašinoje ar lifte yra gėdinga. Geriau išbandykite tai.

Glauskis ne tik lovoje
Būnant svečiuose ar važiuojant mašina, nesidrovėkite padėti rankos ant jo šlaunies. Žinoma, nekilkite per daug arti jo gėrybių, nes tai gali per daug sujaudinti partnerį, bet lyg netyčia priglaudusi ranką, informuosite mylimąjį, kad šiąnakt bus gera naktis. Mes per dažnai galvojame, ką pagalvos aplinkiniai, ir susikaustome būdami viešumoje. Tai gali persikelti ir į jūsų miegamąjį. Nevertėtų mylimajam trankyti per nagus, jei šis paglosto jūsų koją ar paslapčia pliaukšteli per užpakaliuką. Jei tik lovoje apkabinate ir prisiglaudžiate prie partnerio, nesistebėkite, kad jūsų santykiai lovoje vėsta. Jis turi jaustis geidžiamas visur. Lygiai taip pat turite jaustis ir jūs.