Jei jūs norite išbandyti analinį seksą, bet nedrįstate, nes bijote, prisiminkite, kad baimė dažniausiai gimsta iš nežinojimo. Niekas jūsų negali versti užsiimti tokiu seksu, jeigu to nenorite, bet jei smalsumas visgi nugali, nesivaržykite ir išbandykite! Filme "Valentinas vienas", herojų Virgį (aktorius Giedrius Savickas) žmona įkalba pamėginti vyrišką analinį seksą su vibratoriumi. Pora tiesiog norėjo naujovių miegamajame. Pirminę vyro reakciją galite įsivaizduoti, bet vėliau jam tai labai patiko. Įsivaizduok šioje komiškoje scenoje save - bus ne tik drąsiau, bet ir linksmiau.

Pateikiame jums penkis patarimus, kaip padaryti TAI sklandžiai ir patirti maksimalų malonumą.

1. Neskubėkite įsileisti JO į vidų. Analinio sekso preliudija panaši kaip ir įprastinio - pirmiausia, lubrikantu išsitepkite išangę ir pirštais ritmingais sukamaisiais judesiais ją masažuokite, lyg tai būtų klitoris. Pamažu pirštu skverbkitės į vidų, svarbiausia atsipalaiduoti, juntamas malonumas jus gali nustebinti. Kitas būdas sudrėkti TEN (taip, tikrai įmanoma sudrėkti ir ten) - leisti partneriui padaryti neįprastą oralinį žemiau makšties.

2. Tapkite žaidimo karaliene. Daugelis moterų skundžiasi pirmą kartą (o kartais ir antrą, ir trečią) patiriamu skausmu analinio sekso metu, bet taip neturėtų būti. Pagrindinė skausmo priežastis - įtempti išeinamosios angos raumenys. Baimė ir įtampa yra tikras šio sekso priešas, trukdantis patirti malonumą moterims. Todėl labai svarbu pasitikėti partneriu ir iš anksto aptarti žaidimo taisykles - jis privalo būti švelnus, atsargus bei įsitikinti, jog prieš sueitį jūs tikrai gerai sudrėkote ir atsipalaidovote. Taigi jūs pačios turite imti vadžias į savo rankas ir padėti partneriui suteikti jums malonumą.

3. Pasirūpinkite sveika mityba. Jei ruošiatės užsiimti analiniu seksu, turėtumėte sureguliuoti savo mitybą. Užkietėję ar paleisti viduriai malonumo neteikia nei vienam partneriui... Patartina valgyti daugiau daržovių, vaisių, kruopų, o ne perdirbtų maisto produktų. Po sklandaus tuštinimosi analinis seksas abiems suteiks daugiau komforto. Taigi, įsitikinkite, kad jūsų mityba yra sveika ir nevalgykite anksčiau nei dvi valandos iki sekso pradžios.

4. Apšvieskite savo partnerį apie moterišką anatomiją. Moters išangėje yra du raumenų žiedai, kurie susitraukinėja refleksiškai (kitaip tariant, gali būti susitraukę, o po kelių sekundžių vėl atsipalaidavę, ir nieko tu jiems nepadarysi). Kai būsite visiškai atsipalaidavusi ir sudrėkusi, vyras turi skverbtis palengva, priėjęs vieną žiedą palaukti, kol jis atsipalaiduos, ir tik tuomet skverbtis link antrojo. Tik tuomet, kai partneris pajus, jog ir anas žiedas įsileidžia jo pasididžiavimą, jis gali pradėti labai palengva ritmiškai judėti.

5. Laikykitės higienos taisyklių. Abu partneriai prieš seksą turi švariai nusiprausti lytinius organus ir išangę. Jei sugalvojote užsiimti įprastu seksu ir tik tuomet pereiti prie analinio, jokiais būdais nesugalvokite leisti vyrui po analinio vėl įsiskverbti į makštį. Išangėje veisiasi žymiai daugiau infekcijų sukėlėjų nei makštyje, todėl tai būtų labai neatsargu ir neatsakinga. Jei partneris kišo pirštus jums į išangę, prieš skverbdamasis jais į makštį, turėtų nusivalyti rankas šlapiomis servetėlėmis.

Analinis seksas neturi būti visiškas tabu, nebijokite su partneriu pasikalbėti apie tai, kas jus gąsdina, baugina. Aptarkite, ar tikrai norite tai išbandyti, ir tik jei jūs tikrai to norite - išdrįskite. Joks vertimas užsiimti tokiu seksu santykiuose netoleruotinas. Jei vis dėlto nuspręsite paįvairinti savo seksualinį gyvenimą analiniu seksu, nepamirškite apsisaugojimo priemonių.

Analinio sekso metu plinta venerinės ligos (taigi ir ŽIV, AIDS), todėl jei negyvenate monogamiško seksualinio gyvenimo, nepamirškite naudotis prezervatyvu. Net jei partnerį gerai pažįstate, bet neesate tikra ar jis jums ištikimas, vertėtų pasisaugoti.