Vis išaiškėja naujų faktų, dėl ko po 14-kos bendro gyvenimo metų aktoriai Johnny Deppas (49 m.) ir V.Paradis (39 m.) pasuko skirtingais keliais.

Pasirodo, Johnny dievina seksą trise, ypač tada, kai merginos biseksualios ir gali jį įkaitinti aistringų lesbiečių šou, rašo SexyWeek. Taigi Johnny ne tik moterų numylėtinis, bet ir moterų mylėtojas.

Apie tokį aktoriaus potraukį prabilo dabartinės J.Deppo mylimosios Amber Heard (26 m.) pažįstama. Ji teigia, kad blondinė aktoriukė yra gudri - jai Johnny reikalingas tam, kad per jį padarytų karjerą. O iš tiesų iki jo ji 4 metus palaikė artimus ryšius su fotografe Tasya Van Ree.

Tiesa, buvusios mylimosios neišsižada ir pati Amber. - ji neneigia, kad gyveno su moterimi. Tačiau ta pažįstama, turinti ilgą liežuvį, pasakė dar daugiau - atseit, kad tik pasiektų savo tikslų, kad tik išgarsėtų ir praturtėtų, Amber su viena savo bičiule rengia J.Deppui erotinius šou! 

O kaip rašo užsienio spauda, Johnny dėl Amber yra pakvaišęs. Kai jie vasarą buvo susipykę, tai aktorius kasdien siuntė mylimajai glėbius rožių ir eilių. Mat abiems patinka literatūra... Amber tai paveikė - mylimieji porą savaičių romantiškai praleido Bahamose.
Tačiau ta liežuvautoja turbūt žino aiškesnę tiesą - kad J.Deppui patinka žaidimėliai su biseksualiomis moterimis!