Sakoma, kad sekso žaisliukai paįvairina poros intymų gyvenimą. Bet ar visada taip mano vyrai? Ką jiems gali reikšti, ką jie gali manyti, kai moteris šalia vyro dar nori pasiguldyti ir vibratorių? Ar tai reiktų suprasti kaip signalą, kad vyras - prastas meilužis? Ar kad moteriai trūksta sekso? Gal tai visai nieko blogo ir vyrai neims kreivai žiūrėti į vibratorių ar falo imitatorių (dildo), nebent jis būtų dvigubai didesnis negu vyro... Tai ir bandysime išsiaiškinti, kad mes, moterys, nepadarytume strateginių klaidų ir neįžeistume vyro - lyg tėškusios vibratoriumi antausį.

Žaisliukų privalumai

Jei moteris užsigeidė vibratoriaus, tai vyrui kaip tik gali būti signalas su pliuso ženklu - ji nėra konservatyvi, nebijo eksperimentuoti, nori išbandyti. Taigi ne taip jau ir blogai, ar ne?

Žaisdama su negyva linksmalazde, moteris:
- gerina savo sveikatą,
- atsikrato streso,
- pašalina susikaupusią seksualinę įtampą,
- išvengia galvos skausmo ir kartais - pagirių sindromo.

Jei vyrui dažnai tenka išvažiuoti į komandiruotes, moteriai vibratorius - ilgesio numalšinimas ir seksualinis pasitenkinimas. Net jei vyro nėra šalia, ji gali puikiausiai apie jį galvoti, įsivaizduoti, kad mylisi su juo. O jei vyras gyvena užsienyje, tai meilės seansą galima surengti per Skype, gali abu partneriai masturbuotis, sakyti, kur ir kaip liečia, ką daro. Žinoma, tai nėra tas pats, bet kaip ten sakoma, geriau negu nieko.

Kodėl vyrai turėtų nepurkštauti ir nežvairuoti į TĄ DAIKTĄ? Nes žmona nesulaužo ištikimybės, neišduoda su geriausiu jo draugu ar giminaičiu. Moteris kaip tik gerina savo seksualinę sveikatą, mankština makšties raumenis, gerina kraujo apykaitą, savo nuotaiką. Meilės seansai su žaisliukais padeda moteriai palaikyti laimės, džiaugsmo gyvenimu jausmą.

Nors vibratorius neapkabins, nepabučiuos ir kavos į lovą neatneš, bet esminį geidulio instinktą patenkins. Vyrą moteris myli, o vibratorius tik patenkina minimalų, gamtinį poreikį. Kaip nepavydite unitazo, ant kurio sėdėjo jūsų moteris, taip nepavydėkite ir vibratoriaus.

Vibratoriaus/dildo kūnas ir tekstūra gali suteikti moteriai visai kitokių pjūčių. Metalas, lateksas... Šilta, šalta, o dar pridėkime 5vairius lubrikantus. Tyrinėjimų laukas!

Dar vienas aspektas - sekso žaisliukai padeda moteriai pažinti savo kūną, sekti jo reakcijas, atrasti tam tikrus taškus ir vieteles. Paskui moteris sumaniai ir diplomatiškai gali apie tai užsiminti vyrui. Pavyzdžiui: „Man patinka, kai esi viduje ir suki ratus klubais, taip dirgini, jaudrini makšties prieangio sieneles". Arba moteris gali pati tam tikru kampu išsilenkti, kad penis įeitų kuo giliau ir suteiktų taip malonumo tiek sau, tiek vyrui.

Normalus, dėmesingas ir rūpestingas meilužis supranta, kad patenkinta moteris - dviguba laimė vyrui. Priekaištų ir kaprizų nebėra, jis - vertinamas meilužis, mylimasis, flirtas ir žaismė - neatsiejama bendravimo dalis. Gyveni su moterimi, kuri vis sugeba maloniai nustebinti. Ar bereikia daugiau? O jei dar jos orgazmai tampa multiorgazmais ir dar sugeba ejakuliuoti...

Žaisliukų trūkumai

Jei moteris neturi partnerio, tai vibratorius tik išeitis seksualinei įtampai nuimti. Jis nepatenkins emocinių, dvasinių poreikių.

Su vibratoriumi nepasidalinsi jausmais, baimėmis ir nerimu, pagaliau - jo nepristatysi tėvams. Ir tėvas tikrai nepakvies jo susipažinti artimiau, kaip su būsimu žentu, ir išlenkti „po burnelę", tsakant.

Sekso seansas su vibratoriumi - visada suplanuota akcija. Moteris nebus apdovanota spontaniškumu, kas yra neabejotinai svarbi intymaus gyvenimo dalis. Tarkim, plušote virtuvėje, skaniai pavalgėte su vyru, pradėjote laidyti Amūro strėlytes ir pajutote geismą. Tik šast - ir jau tenkinate savo aistrą (kad ir toje pačioje virtuvėje).

Vibratorius to nepasiūlys ir iniciatyvos niekada neparodys. Net jei žiūrėsite filmą ir susijaudinsite, teks eiti, susirasti žaisliuką ir taip pasitenkinti. Tai daugiau racionalus žingsnis, be jokių kitų pridėtinių dirgiklių, kurie intymiam gyvenimui labai svarbūs: lietimai, kvapai, žvilgsniai, šnabždesiai... Moteris ir vibratorius - tai monospektaklis. Jokių abipusių energinių mainų nevyksta. Žaidimas į vienus vartus.

Kas dar? Vibratoriui nereikės grįžtamojo ryšio, glamonių, komplimentų, oralinio ar analinio. Gal ir gerai, sakysite, anoks čia trūkumas. Tačiau ir pats moteriai neištars jokių švelnių žodžių, nepadarys kunilingo, neparodys jai, kokia ji aistringa buvo lovoje.

Gali atrodyti, kad vibratorius skirtas tik kalei egoistei. Jai nieko nereikia, tik kad pati būtų patenkinta. Gal todėl vyrai to ir baiminasi - kad įpratusi tenkintis su vibratoriumi, moteris privers vyrą „dirbti". Bet apie tai - kitame skyrelyje.

Ko bijo vyrai?

Pirma, kad atsiradęs jo ir žmonos gyvenime svetimkūnis gali priversti vyrą jausti nereikalingu. Čia panašu į situaciją, kai gimsta vaikas (ypač pirmagimis), ir moteris visa sulenda į jį, pamiršdama vyrą. Vyras bijo, kad ir su vibratoriumi žmona užsižais, kad seksuoti su negyvėliu jai patiks labiau nei su juo. Jis bijo būti išmestas iš moters gyvenimo, bijo būti nurašytas kaip meilužis.

Antra- atvirkščiai, vyras bijo, kad po tokių tyrinėjimų moteris taps besotė ir valdinga, įsakmi ir kaprizinga, kad vyras nesugebės patenkinti to padidėjusio libido. Tokį moters poelgį vyras gali suprasti kaip iššūkį ir konkurenciją - maždaug, tu manęs nepatenkini, brangusis, man tavęs negana, štai dar vienas mūsų meilės žaidimų partneris.

Todėl reikia labai išmintingai paaiškinti, kokiu tikslu ir kodėl norite vibratoriaus/dildo miegamajame. Tas paaiškinimas neturi žeisti, žeminti vyro, versti jį suabejoti jo seksualiniu pajėgumu. Įsivaizduokite, kas būtų jei jis kampe pasistatytų guminę lėlę arba stalčiuje laikytų vaginos formos žaisliuką? Kaip jaustumėtės ir ką tokiu atveju, kaip pasiteisinimą, norėtumėte girdėti jūs?

Dydis. Jei moteris pasidės į stalčių DAIKTĄ, dydžio vos ne sulig policininko lazdele, tai ką manyti vyrui? Taigi jei jau sakote vyrui, kad vibratorius yra menkutis jo pakaitalas, „tik tam kartui", tai ir ieškokite panašaus. Tyrinėjimui ir pasismaginimui, o ne tam, kad įrodytumėte vyrui, kad jis neva nesugeba ir nemoka jūsų patenkinti. Ir vėl - jei po gimdymo nedarote Kėgelio pratimų, jei makštis išplerusi, išsitampiusi, kaip jaustumėtės, jei vyras įsigytų nekaltos mergaitės formų vaginą? Ar neįsižeistumėte, nepagalvotumėte, kad vyrui tokia, kokia esate, neįtinkate? Taigi...

Per didelis visokių žaisliukų besotystė gali patikti ne visiems vyrams. Tačiau jei jis padovanojo kokia nors proga vibratorių, nemanykite, kad pavargo, jo netraukiate, kad siūlo štai tokią išeitį, nes pats eina (arba ketina eiti) į kairę, todėl jums įteikė kompensaciją. Gal jis jus myli taip, kad siūlo atsiskleisti jums dar labiau, atrasti ir išlaisvinti savo seksualumą. Jei vyras neprieštarauja, galima įtraukti ir jį į tuos žaidimus. Nieko blogo, jei vyras „išmatuos" vibratoriumi jūsų „gilumą", jautrumą, paieškos vietelių makštyje. Tai gali būti gera įžanga į meilės naktį...O jei vyras žvairuoja į vibratorių, tai gal nepasitiki savimi? Kvaila pavydėt kažkokio išradimo, ar ne?

Tyrimas: kas perka sekso žaisliukus?

Neseniai atliktas tyrimas parodė, kad amerikiečiai kasmet išleidžia 15 milijardų dolerių sekso žaisliukams. Be to, 44 proc. moterų nuo 18 iki 60 metų naudojasi jais reguliariai, o 78 proc. iš jų nebuvo vienišos - turėjo gyvenimo partnerius.

Gal tie skaičiai būtų dar didesni, tačiau manoma, kad moterys šiais laikais gėdijasi prisipažinti, kad naudoja sekso prekes. Kai jų paklausė, dėl kokių priežasčių jos perka vibratorius, moterys paminėjo norą patirti seksualinį pasitenkinimą ir pajusti stipresnį, intensyvesnį orgazmą.

Verta paminėti, jog tyrimo metu buvo išsiaiškinta, jog kai kurios poros naudojasi sekso žaisliukais, kad pagerintų savo seksualinio gyvenimo kokybę, tačiau tokių porų skaičius, palyginti su vienišomis moterimis, nėra labai didelis.

Dar viena kategorija moterų, perkančių vibratorius ir kitokius žaisliukus, - karjeristės, paaukojusios asmeninį gyvenimą dėl darbo. Ir, žinoma, tyrimas atskleidė, kad dauguma sekso prekių parduotuvių klienčių - ištekėjusios moterys. Štai taip!