Tačiau aš tikiu, kad vyriškume yra ir teigiamų dalykų, kurie dažnai yra tiesiog nepastebimi. Pateiksiu keletą patarimų, padėsiančių jums leisti savo vyrui būti tikru vyru:

Atiduokite pagarbą feromonams...

Jis yra vyras, tad kartais būtent taip ir kvepia. Turėtumėte branginti jo vyriškąsias savybes. Jo testosteronas suteikia pusiausvyrą jūsų santykiams. Neverskite jo skustis krūtinės. Jei jis nori užsiauginti barzdą – leiskite jam. Žavėkitės jo vyriškumu ir skatinkite jį sportuoti bei praleisti laiką su kitais vyrais.

Leiskite jam apsirengti pačiam

Jis nėra lėlytė. Ir nors su rombais puoštu megztiniu ir žaliais džinsais atrodo uber madingai, gali būti, kad toks nesijaučia. Jei jis dėvi sportinę striukę, nekvaršinkite jam galvos apie džinsus. Jie nėra tokie aptempti, kokius dėvi tikrieji hipsteriai mieste, tačiau jie yra nauji ir švarūs. Didžiuokitės vyru, su kuriuo esate, ir jis išdidžiai eis šalia jūsų.

Priimkite jo seksualumą

Jis yra heteroseksualus, o ne metroseksualus. Leiskite jam mėgautis savo pirmykščiais akstinais. Leiskite jam perimti kontrolę miegamajame ir būkite plačių pažiūrų. Jam patinka jūsų moteriški apvalumai, tad ir jūs turite branginti jo skirtumus. Vien todėl, kad esate veganė, nereiškia, kad jis retkarčiais negali pasimėgauti didkepsniu.

Vyriški vyrai

Šiomis dienomis moterys per dažnai žvelgia į Johnny Deppą ar net gi Justiną Bieberį kaip į savo idealius vyrus. Vyras neturi atrodyti moteriškas ar nesubrendęs. Hugh Jackmanas ir Christianas Bale’as abu yra laimingai vedę ir kupini „mačizmo“. Senamadiškas vyras žino, kaip teisingai elgtis su dama.