O jei jūsų ir mylimojo Zodiako ženklai skiriasi, kas tada? Na, tai jūs ruošiat vakarienę vyrui, o paskui jis - jums. Žinoma, kai jis ruošia, jūs padedate, o paskui jau tegu jis būna jūsų pagalbininkas. Štai kokį valgiaraštį siūlo WhereWoman.

Avinas. Jam derėtų patiekti ko nors aštraus. Beprasmiška jį vilioti paprastais ir sočiais patiekalais. Pamėginkite paruošti įdarytą papriką, lašišą su krienais bei salotas su sūriu. Nepamirškite patiekalų kaip reikiant pagardinti pipirais.

Jautis. Nėra itin išrankus, dievina naminį maistą, o kokia egzotiška smulkme kažin ar patrauksite jo dėmesį. Drąsiai ant stalo statykite krevečių ir visą puodą sočios sriubos - Jautis ją tikrai dievina.

Dvyniai. Juos traukia egzotiški patiekalai, neįprasti produktų deriniai. Dvyniams vien seilė nutįs pagalvojus apie viščiuką su ananasais, mėsos salotas su apelsinų padažu. Netgi tokį paprastą patiekalą, kaip virtus ryžius, Dvyniams reiks pagardinti razinomis, šafranu ar migdolais. Negailėkite prieskonių!

Vėžys. Jis mėgsta labai lengvus, tačiau rinktinius patiekalus. Paruoškite salotas su kepintais grybais, veršieną su šonine ir šalavijais. Svarbu, kad patiekalas būtų dailiai apipavidalintas - Vėžys vertins maistą pagal jo išvaizdą.

Liūtas. Nenuilstantis smaguris, saldumynų mėgėjas, todėl jį nudžiugins braškės su grietinėle, tiramisu, ledai su mėtų likeriu. Kaip lengvą užkandį pasiūlykite pomidorus su sūriu, o pagrindinis patiekalas tebūnie žuvis su daržovėmis.

Mergelė. Nemaitinkite jos aštriais patiekalais. Mergelė labiau įvertins švelnią vištieną su kopūstais ar karką su žalumynais. Tinkamiausias desertas - paprasčiausi vaisiai.

Svarstyklės. Pakerėkite jas patiekalų įvairove bei fantazija. Iš mėsos patiekalų tiks aviena ar anties krūtinėlė. Užkandžiui tiks alyvuogės, sojos daigai. Svarstyklės bus užburtos.

Skorpionas. Jį sunku kuo nors nustebinti, tačiau pamėginti - verta. Lėkštėse turėtų būti gausios patiekalų porcijos. Užkandis - sušiai, paukštienos vyniotiniai, pagrindinis patiekalas - rimtas kepsnys arba žuvis.

Šaulys. Jam ypač svarbu kontroliuoti padėtį, todėl leiskite padėti ruošti vakarienę. Šaulys dievina krevetes, vaisių salotas ir pieno desertus.

Ožiaragis. Patiks visi be išimties mėsos patiekalai. Ožiaragiai yra tiesios ir stiprios asmenybės, kurioms vakarienė - soti ir tikra, tai yra, jokių greitų salotyčių ar koldūnų iš pakelio. Pusgaminiais jiems neįtiksite. Ožiaragio vakarienė - šiupininė ir jautienos didkepsnis su bulvėmis.

Vandenis. Ką jam begaminsi, viskuo bus patenkintas. Vandenis puikiai perpranta viliojimo meno taisykles, tačiau jeigu norite jį sugundyti, tai suruoškite šventę skrandžiui. Tiks egzotiškas ir pikantiškas meniu: lęšių salotos su vėžių uodegytėmis, moliūgų sriuba su kariu ar kiauliena su datulėmis.

Žuvys. Asmenybės, gimusios po šiuo ženklu, yra tikros gurmanės, jos jautrios ir subtilios. Itin didelį dėmesį skiria produktų šviežumui bei kokybei, taip pat stalo serviravimui. Žuvims patinka barščiai, salotos, o antras patiekalas - triušiena.