Žinoma, psichologai sako, kad geriausiai būti savimi, elgtis natūraliai. Tačiau nevertėtų ir užmiršti, kiek daug informacijos mes gauname per regėjimą. O vyrai, kaip sakoma, myli akimis. Net jei jūs galvojate, kad jie nepastebi smulkmenų - nei batelių, nei manikiūro ar auskarėlių, netiesa, Jie pastabūs. Todėl derėtų žinoti, kur krypsta jų akys pirmojo pasimatymo metu.

Pirma, jie nužvelgia moters krūtinę, paskui - kūno proporcijas ir veidą. Jiems imponuoja visuma. Net jūsų krūtinė - ne D dydžio, nereikia dėl to kompleksuoti. Galbūt jūs esate žemutė, smulkaus sudėjimo. Esmė - proporcijos, o ne standartai.

Antra, kosmetikos gausa gali visai jums ne padėti, o pakenkti. Vertinai ne itin mėgsta per daug prisidažiusių moterų. Bet aišku viena - jūs turite atrodyti tvarkinga. Nagai sutvarkyti, nagų lakas neatsilupinėjęs, plaukai išplauti. Blakstienas paryškinkite, o lūpoms užteks ir bespalvio ir švelnaus atspalvio (persikų, rožinio - priklausomai nuo odos spalvos). Juolab, jei susitiksite vakarienės, nuvalgytos lūpos atrodys ne itin žaviai. Ai, dar gaivumo ir sveikumo suteiks skaistalai. Tai tiek dėl veido.

Trečia, apranga turi būti ne itin seksuali. Jei viską parodysite per pirmąjį pasimatymą, tai per antrąjį teliks bikinis.
Santūrumas ir saikas - jūsų naudai. Suknelė arba sijonas, palaidinė (megztukas) ir aulinukai su pakulne - visai tinkamas aprangos variantas. O jei jis pakvietė pasimatyti parke, tiks ir puspaltis su kelnėmis.
Džinsai? Hm, kažin... Vyrui gali susidaryti įspūdis, kad jis jums nerūpi, jei taip atmestinai atėjote į pasimatymą, lyg į turistinę iškylą. Laisvalaikio drabužiams ateis savas laikas - kai eisite į penktą, šeštą pasimatymą...

Ir dar - drabužiai turėtų būti madingi, rodyti jūsų išskirtinį skonį. Visokiems močiučių kremplenams ir permatomiems audiniams dabar - ne metas.

Ketvirta, vyras tikrai atkreips dėmesį į jūsų sugebėjimą bendrauti, erudiciją bei humoro jausmą. Jei myksite, kalbėsite kvailystes, nuolat kikensite (taip būna, jei norite paslėpti savo sumišimą ar tai, kad vyras jums patinka), tai kažin ar galite tikėtis antrojo kvietimo pasimatyti.
Tačiau nestatykite dirbtinių kliūčių bendravimui. Jūsų veidą išpylęs raudonis, vos išgirdus žodį „seksas", kažin ar papuoš, jei jums per 30 metų. Elkitės natūraliai, bet atminkite, kad nesate televizijos viktorinoje, kur svarbiausia - teisingai atsakyti į klausimą. Suraskite bendrą temą ir pasidalinkite požiūriu, pastebėjimais, atradimais.

Penkta, daugeliui vyrų nepatinka moterys su cigarete, tačiau rūkymas - ne pagrindinis dalykas, kad vyras nutrauktų bendravimą su moterimi, jei ji jam iš tiesų yra įdomi.

Bet, kaip apibendrina Intim News, tai nėra taisyklės, kurių turėtumėte aklai laikytis. Viskas priklauso nuo individualaus moters ir vyro santykių pobūdžio.