Vyrą visiškai nuginkluosite, jei paskleisite savo žavesio fluidus, dirgindamos 5 svarbiausias jo jusles: regėjimą, klausą, uoslę, lytėjimą ir skonį. Šis planas tinginėms: kaip BEVEIK nieko nedaryti, neisinerti iš kailio dėl vyro, bet rūpintis savimi taip, kad vyras dėl jūsų pamestų galvą.

REGĖJIMAS
Kaip sakoma, vyras myli akimis. Sukurdamos tam tikrą įvaizdį, galėsite sukelti vyrui prognozuojamą efektą, jausmus ir, žinoma, išmintingai bei moteriškai taip valdyti vyrą.

Rūpestingos ir laimės savo dukteriai linkinčios mamos turėjo įkalti joms tiesą: būk šeimininkė virtuvėje, dama viešumoje ir paleistuvė miegamajame. Supainiojusi vaidmenis, pakliūsi bėdą, tarkim, viešumoje imsi elgtis kaip kekšė, o miegamajame kaip šeimininkė.

Nesigėdykite savo vyro. Ir nesidrovėkite klausti, kokia moteris jam patinka - netgi apie intymias šukuosenas. Kai kuriems vyrams, pavyzdžiui, patinka mylėtis su visiškai bikinio zoną nudepiliavusia moterimi.

O gal jį jaudina baltas apatinis trikotažas? Kodėl turėtume nesuteikti malonumo? Ne jam, ne - sau. Nemanykite, kad malonę darote vyrui, jam pataikaujate ar tarnaujate. Juk tokiu būdu turtinate savo intymų gyvenimą ir leidžiate šėlti savo fantazijoms taip pat. Ir galbūt net atrasti kitą savo asmenybę pusę - laukinę, aistringą moterį, mokančią rausti... Net jeigu ir malonę (ne auką!) darote vyrui - ar jis to nenusipelno? Argi jūs jos nemylite? Ar iš meilės nenorite jam suteikti džiaugsmo ir palaimos?

LYTĖJIMAS
Vyrai žino, kad moters erogeninės zonos yra visame kūne, ir ją sujaudinti įmanoma glamonėmis, bučiniais, švelniais glostymais ar kandžiojimu. Vyrui malonu liesti lygią, sveiką, stangrią odą, todėl neužmirškite jos puoselėti. Rankas - ypač. Pati intymiausia, mano manymu, akimirka - po meilės akto bučiuoti moters pirštų galiukus ir žiūrėti jai į akis...

Beje, daugeliui vyrui patinka bučiuoti moters pėdas, tad neleiskite joms apkerpėti. Vasarą odos šveitikliai ir minkštikliai neišvengiami, ypač jei ilsitės pajūryje, vaikštote basomis.

SKONIS
Sveika ir švari oda tiek tiek sūroka, bet skonis vyrui malonus. Nereiktų persistengti kūno trinti kvapiaisiais losjonais, aliejais - bučiuoti gali būti ne taip malonu. O jei dar ant savo kūno surengėte skonio kakofoniją: dušo želė vieno skonio, kūno kremas - kito, šampūnas - trečio, tai vyrą toks derinys greičiau atbaidys nei pritrauks.

UOSLĖ
Vyrų nosys, kaip įsitikinau, kvapams jautresnės nei moterų. Be to, žmonėms kvapai įsirėžia į atmintį visam gyvenimui. Kvapas gali atgaminti malonius prisiminimus, bendrus išgyvenimus, o gali signalizuoti - nemalonu, atgrasu, nuobodu. Todėl jei dar tik vaikštote į pasimatymus, kvėpinkitės tais pačiais kvepalais - vyrui užsifiksuos geros akimirkos, kurias jis vėl norės pakartoti.

Geras moters kūno kvapas turi būti neįkyrus, malonus, gaivus, paslaptingas. Moteris kvapu gali paveikti vyrą taip, kad jis seks kaip veršiukas paskui ją. Žinoma, jeigu ji nori tokio vyro...
Ir nekvėpinkite kūno: užlašinkite keletą lašelių jūsų mėgiamo aromato ant išplautų, drėgnų plaukų, o kūnas tegu skleidžia natūralų kvapą. Kiekvienos moters jis vis kitoks, todėl nieko nėra maloniau, kaip paveikti vyrą savimi, o ne parfumerių gudrybėmis. O mylinti ir susijaudinusi moteris skleidžia tokį aromatą, kad vyrą visiškai nuginkluoja.

KLAUSA
Garsai tik padidina sekso malonumą. Turiu omenyje ne kaimynų rietenas ar laikrodžio dūžius vidurnaktį. Kažin ar jau bus taip jauku mylėtis visiškoje tyloje. Todėl aimanos, dejonės, šūksniai, prisipažinimai, raginimai, netgi nešvankūs žodeliai, kreipiniai (jie irgi jaudina) poros gyvenime itin pageidaujami. Kaip, beje, ir tinkama muzika.

Ir dar - nenuvertinkite šnabždesių galios. Ar pastebėjote, kad po sekso jūsų balsas tampa, hm... žemesnis, gomurinis? Kad esate panaši į murkiančią katę? Žaiskite, viliokite, murkite - čia jūsų jausmai, jūsų vyras, jūsų gyvenimas!

LAPĖS GUDRUMĖLIAI
Kuo vienos moterys patrauklesnės vyrams nei kitos? Nes paprasčiausiai žino mažyčių paslapčių. Jei norite vyrą sujaudinti savo kūno kvapu, turite dėvėti plonus apatinius, segėti sijoną, o ne mūvėti kelnes (jos sulaiko kvapą). Net ir patiems demokratiškiausiems vyrams, patikėkite, mieliau matyti moterį su sijonu, o ne kelnėmis. Gal tada pasąmonė fiksuoja kvapą, o gal kyla daugiau seksualinių fantazijų, kaip tą sijoną pasmaukti aukštyn...

Kad tas moters kvapas būtų jaudinantis, derėtų paisyti elementariausios higienos, ypač - lytinių organų. Todėl higieninės servetėlės moters rankinėje - neišvengiamos. Net patį aistringiausią vyrą nemalonios makšties išskyros privers nusukti nosį. Žinoma, tas kvapas (malonus jis ar ne) priklauso ir nuo moters sveikatos: ginekologinių ligų, dietų, mitybos.

Žinoma, viskas čia surašyta moteriai, kuriai derėtų šį tą žinoti apie vyrų prigimtį. Bet, mieli vyrai, jei skaitote šį straipsnį, tai irgi neturėtumėte apsileisti. Moterį irgi veikia juslės: jūsų išvaizda, kvapas, odos skonis. Nagai, nosies plaukai ir lytinių organų higiena - taip pat.
Jei svajojate, kaip mylitės su viršelio verta moterimi, labai kritiškai pažiūrėkite į veidrodį. Pasibaigė laikai, kai tikras vyras turi būti gražesnis už beždžionę ir dvokti degtine bei tabaku. Niekas neverčia tapti metroseksualu, bet elementari kūno priežiūra - ne privalumas, o reikalavimas.