Kas galėtų patikėti (na, nebent aš - ta, kuri, kaip ir Anglijos karalienė, pusryčiams mėgstu skrebutį su agurku), kad tai pats paprasčiausias „Tinginys"?! Tie, kurie sekė ką tik iškeptos karališkosios poros vestuvių detales, tikriausiai girdėjo, kad tortą Kate Middleton prašymu kepė garsenybių konditerė Fiona Cairns. Tradicinis vaisių tortas, būsimosios princesės prašymu, buvo puoštas 16-kos skirtingų augalų žiedais - aristokratijos simboliais.
Tuo tarpu Williamas buvo daug paprastesnis. Anglijos jau pamiltų „Mc Vitie's" sausainių gamintojų jis paprašė paruošti savo vaikystės mėgstamiausią saldėsį - „Tinginį", kuris tapo alternatyva (ir tikriausiai išsigelbėjimu vaisiams alergiškiems) svečiams.
Štai ir jo receptas (dabar žinosiu, KĄ BURNOJE JAUČIA PRINCESĖS :))):

Jums reikės:
1 pakelio McVities Digestive sausainių (berods, esu jų mačiusi didžiuosiuose prekybos centruose, bet juos pakeisti galima tuo pačiu kiekiu, apie 200 gramų trapių avižinių sausainių),
8 šaukštelių (120 gramų) margarino arba sviesto,
0,5 puodelio Golden Syrup'o arba medaus (galima dirbtinio, galima tikro),
0,5 puodelio ir 2 šaukštelių nesaldintų kakavos miltelių,
250 gramų juodojo šokolado. Sutraiškykite sausainius į smulkius gabalėlius. Puode ištirpdykite sviestą, palaipsniui į jį suberkite sausainius, sirupą (medų), kakavą. Maišykite, kol gausite vientisą masę. Ją supilkite į gilų indą, gerai suspauskite ir įdėkite į šaldytuvą.
Ištirpdykite šokoladą ant lėtos ugnies, užliekite juo "tinginio" masę bei vėl viską padėkite į šaldytuvą ir palikite kelioms valandoms. Skanaus! Galbūt su tokiu pyragu yra šansas suvilioti princą Harry...

O šioje nuotraukoje - „Mc Vitie's" vyriausiasis šefas Paulas Courtney (dešinėje) ir gamybos vadovas Tomas Kilcourse'as tikrina, ar tinkami sausainiai keliaus į karališkąjį tinginį (nežinau, kokia tame prasmė, nes juos vis tiek sutraiškys, bet vaizas, pripažinkite, vertas nuodėmės).