Iki praėjusio savaitgalio visokie horoskopai manęs nejaudino. Bet atsitiktinai perskaičiau vyrų erogeninių zonų horoskopą ir išbandžiau praktiškai. Žinokit, veikia!
Niekada nesineriu iš kailio dėl vyro, nepuolu stačia galva vykdyti jo pageidavimų. Sakykim, taip - aš dozuoju jam suteikiamas malones. O kuo paskui nustebinsiu, jei per tris mėnesius viską išmėginsiu? Na, jau ne! Geriau būsiu statistinė vidutinė moteris, kuri retkarčiais nustebina.
Ir savo Nielsą, Aviną, paskutinį kartą nustebinau, užbučiuodama iki ekstazės... jo ausis! O padėjo erotinis horoskopas!

AVINAS
Dievina aistringą seksą su pasipriešinimo elementais. Todėl labai dažnai geriausiu seksu laiko tą, kuris vyksta po audringų ginčų su partneriu. Tada Avinas būna ypač jausmingas, karingas ir pajėgus. Meilė jam - mūšio laukas, iš kurio jis turi išeiti neabejotinu didvyriu.
Erogeninės zonos
- ausys ir galva. Avinas lydosi nuo švelnių prisilietimų prie ausų (nesvarbu, liežuviu ar pirštais liesite) ir visokiausių banalybių, kurias jam šnabždate. Aš, pavyzdžiui, Nielsui švelniai pūčiau orą į ausis, po to burna apglėbiau visą kaušelį ir staigiai orą įtraukiau. Būtumėte girdėjusios, kaip jis dejavo iš malonumo!
Ne mažiau Aviną jaudina pakaušio masažas. Be to, Aviną galima vadinti tikru „bučinių ekspertu". Jam patinka gilūs, netgi įsakmūs bučiniai, nuo kurių jis pameta galvą. Tokie bučiniai su prievartos atspalviu dažnai sutrumpina preliudijos laiką ir pagreitiną norą susilieti. Turėkite tai galvoje, jei norite ilgiau pasimėgauti seksu su Avinu.
Belieka tik įsivaizduoti, kas atsitiktų su Avinu, jai vienu metu masažuotumėte pakaušį ir bučiuotumėte ausis...

JAUTIS
Jis pasižymi puikiu gebėjimu (dovana kiekvienai moteriai) ištempti, pailginti malonumą. Skubėjimas jam - erotikos žudikas, todėl geriausia partnerė Jaučiui yra moteris, kuriai patinka ilgos glamonės.
Erogeninės zonos - kaklas, nosis ir lūpos, jautrios bet kokiems prisilietimams. Tačiau jeigu Jautis nusiteikė meilės siautuliui, didžiausias žmogaus kūno organas - oda - tampa didžiuliu erogeniniu lauku. Todėl Jautis alpsta nuo masažo, ypač erotinio, su įvairiausias aromatiniais aliejais.
Pamėginkite prieiti prie savo Jaučio ir perbraukti pirštais per kaklą, lyg taisant marškinių apykaklę ar kaklaraištį... Pamatysite, kaip jį tai sujaudins. O paskui pereikite prie masažo. Myluokite, glostykite, glamonėkite Jautį kaip kačiuką, ir džiaukitės palaima abu.

DVYNIAI
Ypatingas vaidmuo tenka vaizduotei. Dvyniai labai smalsūs ir nekantraujantys išmėginti naujoves - tai galite perkelti ir į miegamąjį. Ir, beje, ne tik į jį, nes jie dievina įvairias vietas. Svarbiausia taisyklė - jokios rutinos ir įprastinių pozų, nes Dvyniai kaip mat užsimanys sprukti.
Dvynius per skambu būtų vadinti tikrais vyrais (mačo). Flirtas bei pats viliojimo procesas jiems patrauklesnis nei kūnų susiliejimas.
Erogeninės zonos - rankos ir krūtinė. Kad Dvyniai jaustųsi mylimi ir patenkinti, dažniau lieskite jų krūtinę, rankas (ypač vidinę pusę). Užteks perbraukti liežuviu nuo riešo iki pažastų. Tik paskui nesakykite, kad jūsų neperspėjome :) Taip pat ypatingo dėmesio nusipelno Dvynių pirštai ir... pažastys.
Dvyniai - tai tie vyrai, kurie ir lovoje nepraleis progos pakalbėti. Todėl jie neabejotinai įvertins jūsų karštus komentarus iš įvykio vietos. Arba po jo...

VĖŽYS
Jautruolis Vėžys labiausiai vertina švelnumą ir visokius malonius žodelius. Jam patinka liesti, glamonėti odą - taip jis išreiškia pasitikėjimą partnere.
Vėžys nelinkęs užmegzti santykių į kairę. Greičiau jau pasiūlys savo nuolatinei partnerei lįsti drauge į vonią, pridegs visur žvakių.
Erogeninės zonos - ausų kriauklelės ir krūtų speneliai. Vėžys - gana konservatyvus meilužis ir nepalaimins akrobatinių pratimų lovoje. Tad geriau palaidokite viltis išmokyti jį kokių nors pozų iš „Kamasutros". Nebent tai bus Vėžys, gimęs ant Dvynių ženklo ribos.
Pasitikėjimą partnere įrodo, leisdamas jai liesti jo krūtis. Erzinkite Vėžį, glamonėdamos spenelius pirštais (galite suspausti, laikydamos pirštus, kaip lazdeles), paskui švelniai krimstelėkite - ir Vėžys niekur nenorės dingti atatupstas.
Neužmirškite bučinių - Vėžiui patinka gilūs liežuvio įsiveržimai.