„Pokalbis su eurokomisaru buvo be galo įdomus. Džiaugiuosi galimybe iš arčiau pažinti pasaulyje ypač svarbią temą – savo žinias dabar perduosiu artimiesiems, – įspūdžiais dalinasi Pasvalio Petro Vileišio gimnazijos dvyliktokė. – Gamtinių išteklių mažėjimas – mūsų visų rūpestis. Kuo plačiau apie tai kalbėsime, tuo daugiau žmonių supras, kad prisidėti prie aplinkosaugos galime, pirmiausia, pakeitę savo kasdienybę, įpročius“, – teigia G. Kvedaraitė.

Jaunimo verslumo ir finansinio raštingumo ugdymo organizacija „Lietuvos Junior Achievement“ ir birželio 29–liepos 15 dienomis nuotoliniu būdu Lietuvoje vyksiantis didžiausias Europos antreprenerystės festivalis „Gen-E 2021“ kviečia: ateitį įsivaizduok iš naujo. Antroji iš 7 svarbių rytdienos temų: gamtinių išteklių mažėjimas. Daugiau informacijos – festivalio internetinėje svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)