Nors zoologijos sodo komanda, ruošdamasi naujajam vasaros sezonui, buvo kaip niekad išradinga, zoologijos sodo direktorius Aurimas Didžiokas viliasi, kad kitais metais jau prasidės ir planuojamos sodo rekonstrukcijos darbai.

Tačiau tai nebus pirmieji zoologijos sodo pokyčiai. Kaip pasakoja Lietuvos zoologijos sodo edukologė Violeta Lazarevičienė, sodas keičiasi nuolat. GRYNAS.lt vaizdo reportaže išvysite ne tik kaip atrodė sodo vartai jo atidarymo dieną, 1938 m. liepos 1-ąją, bet ir sužinosite, kokius istorinius simbolius, išlikusius iki dabar, dar galite pamatyti vaikščiodami sodo teritorijoje. Išgirsti ir seniausiai zoologijos sode dirbančių darbuotojų atsiminimus bei istorijas.

GRYNAS.lt primena, kad balandžio 29-ąją, sekmadienį, nuo 12 val. Lietuvos zoologijos sodas kviečia į „Begalinės magijos zoologijos sode“ vasaros sezono atidarymą.

Lietuvos zoologijos sodo atsiųstame pranešime rašoma, kad sezono atidarymo pradžią skelbs renginių vedėjas O. Lieponis, prie kurio scenoje prisijungs teatro „Teatriukas“ aktoriai. Taip pat zoologijos sodo lankytojų lauks ir kita pramogų kupina erdvė – arkliuko rato skverelis prie beždžionių, kuriame magijos triukus demonstruos iliuzionistas M. Petrikas. Lankytojai zoologijos sode visą dieną galės dalyvauti įvairiose edukacijose ir žaidimuose, kuriuos parengs Kauno marių regioninio parko direkcijos ir Lietuvos zoologijos sodo edukologai.