Pelėda slepiasi nuo lietaus

Vokietijos fotografė Tanja Brandt padarė neįtikėtiną nuotrauką, kuri pasklido socialiniuose tinkluose. Joje matyti, kaip pelėda slepiasi nuo lietaus po grybu. Ši pelėda gyvena fotografės namuose kaip augintinis ir jai yra pusantrų metų.

Raindrops by Tanja Brandt on 500px.com

Voveraitė su kepure

Fotografas Geertas Weggenas pradėjo fotografuoti voveres ir tai tapo jo gyvenimo dalimi. Ne pirmus metus voveres fotografuojantis vyras sukuria linksmas bei išradingas šių mielų gyvūnų fotografijas. Jis užfiksavo labai mielą voverės fotografiją po gėlės žiedu.

light head by Geert Weggen on 500px.com

Ežiukas supasi kėdėje

Ežiukas Darcy yra vienas populiariausių pasaulio ežių, nors jau ir nugaišęs. Daugybė jo nuotraukų labai žavi internautus savo mielumu.

New chair

A photo posted by Shota Tsukamoto (@darcytheflyinghedgehog) on Jul 14, 2013 at 4:48pm PDT

Kengūra su meškiuku

Internete pasklido širdį suspaudžianti nuotrauka, kurioje matyti, kaip kengūriukas glaudžia pliušinį meškiuką. Anot gyvūno prižiūrėtojų, jis yra našlaitis ir pliušinis meškiukas jam yra puikiausias kompanionas.

If this orphaned kangaroo hugging a teddy bear won't make you feel feelings then nothing will http://t.co/WWUwgVrPhk pic.twitter.com/078xjON9W8

— GQ Magazine (@GQMagazine) August 6, 2015

Ypatinga draugystė

Praėjusiais metais Rosie Kemp rado mažutę, neseniai gimusią meškėnę. Jos motinos nebuvo šalia, taigi moteris kartu su dukra nusprendė parsinešti vargšelę į namus. Dabar Moliūgėlė (angl. Pumpkin - tokį vardą jai davė šeimininkai) yra pilnateisė šeimos narė, daugiausiai laiko praleidžianti su savo geriausiais draugais, kartu gyvenančiais šunimis.