1. Varlė tarp daržovių

2010 metais Mičigane pora šaldytų daržovių maišelyje surado mažytę varlę. Prekybos centras, kuriame daržovės buvo pirktos, negalėjo atsakyti, kaip varlė pateko į maišelį. Tačiau prekybininkai iš karto pranešė apie nuodugnų produkcijos patikrinimą.
Varlė šaldytose daržovėse

2. Pelė duonoje

Berniukas, nusipirkęs sumuštinių duonos, greitai suprato, jog suklydo. Jis pastebėjo duonos kamputyje įkeptą mažą pelę. Dėl šio pirkinio kilo skandalas, ant kojų buvo sukeltos higienos tarnybos, kompanijai teko sumokėti 26470 dolerių kompensaciją.
Pelė sumuštinių duonoje

3. Amfibija kolos skardinėje

Vyras, vakarėlio metu paėmęs dietinės kolos skardinę, jau ruošėsi paragauti gėrimo, tačiau suprato, kad ant skardinės dugno yra kažkas sunkaus. Higienos tarnybos pasiėmė skardinę tyrimui, paaiškėjo, kad joje buvo varlė.
Varliagyvis koloje

4. Radinys tuno skardinėje

Moteris nustėro atidariusi skardinę tuno ir joje išvydusi dvi gyvio akis, spoksančias į ją. Britanijos Gamtos istorijos muziejaus specialistai, apžiūrėję gyvio nuotraukas, konstatavo, kad gyvis panašiausias į taip vadinamą liežuvio utėlę (lot. Cymothoa exigua). Šis parazitas gyvena žuvies viduje, dažniausiai patenka per žuvies žiaunas ir įsikabina į jos liežuvį.
Radinys tuno skardinėje

5. Vorai bananuose

Moteris ne juokais išsigando, kai iš prekybos centro parsineštuose bananuose rado nuodingų vorų, kurie vyrams gali sukelti skausmingą keturių valandų erekciją. Britė pastebėjo voragyvius, kai atsidarė vaisių pakuotę. Bananai buvo pristatyti iš Kosta Rikos.
Bananuose rado vorų