Parodoje buvo galima pamatyti visa, be ko savo darbo neįsivaizduoja miško profesionalai, medienos verslo bendrovių darbuotojai, privataus miško savininkai, parkų, skverų, kraštovaizdžio specialistai ir visi kiti, kuriems rūpi gamtos ir skoningas aplinkos tvarkymas.

Parodos metu vyko medienvežių vairuotojų ir medvėžių operatorių varžybos, apskrito stalo diskusija biokuro tema „Miško kuras“, koncertavo Kauno miesto simfoninis orkestras, atlikęs M.K.Čiurlionio simfoninę poemą „Miške“ ir kitus kūrinius iš savojo repertuaro.

„Smagu, kad tarptautinė miškininkystės paroda „Baltijos miškai 2015“ šiemet atkeliauja į Girionis. Viskas čia puikiai dera: gražios miškininkystės tradicijos, kurias puoselėja Dubravos eksperimentinė mokomoji miškų urėdija ir medienos verslu užsiimančios bendrovės, šiai ūkio šakai specialistus rengianti Miškų ir kraštotvarkos inžinerijos kolegija ir net gyvenvietės pavadinimas. Manau, kad tai ideali vieta tokiems renginiams“, – džiaugėsi Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas.

„Ši paroda yra puiki galimybė lankytojams susipažinti su naujausiomis technologijomis ir pažangiausia technika“, – teigė aplinkos viceministras Linas Jonauskas. Viceministro manymu, labai naudinga, kad parodos lankytojai turi galimybę ne tik pamatyti eksponuojamą įvairiausią techniką, bet ir pasižiūrėti, kaip ji veikia ir įsitikinti jos pranašumais.